Strange Love

Серія Champagne від українського бренду MERMADE

Серія Champagne від українського бренду MERMADE

Розпочну із засобу, який сподобався мені найбільше!

Засіб має дрібну текстуру, яка м’яко відлущує шкіру, не подразнюючи її. Він також добре зволожує шкіру, залишаючи її м’якою та гладенькою. Зараз в серденько аромат скрабу, адже він відрізняється від інших ароматів в лінійці Champagne, як не дивно. Знаєте, на що він схожий? На аромат солодкої фруктової жуйки, яку запивають холодним фраголіно. Цей неймовірний аромат залишається на шкірі ще 1-2 години після використання.

Олія авокадо та ши в складі скрабу дбають про шкіру та зволожують її, тому після виконання тіло стає м'яким та сяючим.

Гель має легку, ніжну текстуру, яка м’яко очищає шкіру, не пересушуючи її. Він має доволі цікавий аромат, щось середнє між Black Opium та запахом олійних фарб. За віддушку я б поставила 3 з 5. Не запав він мені в серденько так, як Night In Paris. До того ж аромат злітає зі шкіри уже через 30-40 хв після душу. У порівнянні, гель Night In Paris та скраб з цієї ж серії Champagne я чую на собі значно довше.

Загалом, я вважаю, що гель для душу Champagne від Mermade – це хороший продукт, який добре підходить для всіх типів шкіри. Не сушить та ефективно очищує, залишаючи недовготривалий близький до тіла шлейф парфумів.

Лосьйон має легку текстуру, яка швидко вбирається, не залишаючи жирної плівки. Розхід маленький: однієї порції, розміром з 50 коп, вистачить для зволоження рук та корпусу.

Лосьйон в міру водянистий та невагомий. Він зволожує шкіру, залишаючи її м’якою та гладенькою, а все завдяки ланоліну та оліям у його складі. Запах лосьйону справді нагадує солодке ігристе вино. Аромат дуже бульбашковий, одразу захотілося білого вина. Проте він також доволі швидко злітає зі шкіри.

Моїм фаворитом в лінійці Champagne став скраб. Він - справдня знахідка. Саме він пахне так, як улюблений дівчачий бульбашковий напій. Окрім цього, він ефективно, хоч і делікатно, очищує шкіру та дарує їй сяяня.

До властивостей гелю для душу та лосьйону у мене жодних серйозних зауважень, однак хотілося б, аби аромати у них були більш насичені та стійкі, як от у аналогічних товарів серії Night In Paris ( про неї у наступних дописах😉)