Iryna Koval

Rated Green Cold Brew Avocado Nourishing Scalp Pack

Бренд RATED GREEN ґрунтується на твердженні, що здорове волосся починається зі здорової та доглянутої шкіри голови: всі засоби буквально перезавантажують епідерміс, дарують йому друге дихання і в комплексі складають SPA-процедуру для шкіри голови!

Засоби складаються з 90% натуральних компонентів, не містять сульфатів та парабенів і проходять безліч лабораторних випробувань та дерматологічних тестів.

Маска містить ретельно відібрані органічні речовини: масло авокадо холодного віджиму, яке зволожує і глибоко живить шкіру голови, зміцнює структуру волосся і захищає від впливу навколишнього середовища, а екстракт банану заспокоює шкіру і робить волосся неймовірно м'яким і шовковистим.

Вона має густу, кремоподібну консистенцію, схожу на пюре з авокадо, що дозволяє легко наносити її на шкіру голови. Крім того, аромат просто захоплюючий - фруктовий, ніби свіжий авокадо та банан.

Маску необхідно нанести на чисте, вологе коріння, добре помасажувати, залишити на п'ять хвилин і ретельно змити. Після нанесення відчувається легке приємне охолодження. До речі, на фото у мене міні версія цієї макси, такого брикету вистачає на 2-3 використання (він має слайдову смужку-застібку, що є зручним для повторного використання), для знайомства з продуктом ідеальний варіант.

Не дивлячись на те, що маска досить жирненька, після того як її змиваєш, волосся не жирне, а тільки зволожене і насичене та навіть зʼявляється додатковий обʼєм, надовго залишається свіжим. Після регулярного використання моє волосся стало більш м'яким і шовковистим на дотик.

Загалом, я дуже задоволена Rated Green Cold Brew Avocado Nourishing Scalp Pack і рекомендую її усім хто шукає ефективний і зволожуючий засіб для догляду за волоссям та шкірою голови. Маска дійсно зволожила шкіру, а волосся виглядає більш гладким, насиченим, щільним, легко вкладається. Обіцянки виробника дійсно виправдані !

Продукція Rated Green мені дуже подобається, в арсеналі також маю їх термозахист, враженнями від якого вже ділилася - https://club.makeup.com.ua/post/7936/