saybeautyk

Олія з ароматом бальзаму «Доктор Мом»

Олія з ароматом бальзаму «Доктор Мом»

Виявився у мене такий пробничок. Олійка доволі популярною є зараз і багато хто її хвалить, тому я, звичайно, була тільки рада затестити.

За основу тут взята оливкова олія, що є універсальною для всіх типів шкіри. Також в складі наявні пачулієва олія, аргани, кокоса, соняшникова, жожоба та виноградних кісточок.

Для мене тут найбільш запамʼятовуючим фактором став аромат - ну точно бальзам "Доктор Мом", яким мама в дитинстві розтинала груди, коли в мене був кашель. Для мене ну вже занадто яскрава віддушка,я люблю більш спокійні аромати (або взагалі їх відсутність).

Емлуьгується добре. Щодо очищуючиз властивостей - звичайна олія))) тон змиває добре, очі - розтирає ( і це цілком ок). По текстурі - доволі масляниста, той же хейміш мені здався легшим.

Загалом - олія як олія) я б не стала за нею ганятися і собі повну точно не візьму (дякую тому, хто придумав пробники. Не перестану захоплюватися цією людиною)))

p.s. До речі, багато є випадків, коли саме ця олійка забивала дівчаткам пори. Тому для жирної/проблемної шкіри я би перестрахувалась зайвий раз і пошукала щось інше.