Сонцезах исний лосьйон для обличчя "PHOTOAGING DEFENCE" SPF 30 PA+++
Тестуємо санскрін від Rosabella
Вітаю 👋
Я все ще перебуваю у пошуках того самого ) Тому, не змогла пройти мимо цієї новиночки.
Що нам обіцяє виробник?
"Сонцезахисний лосьйон "PHOTOAGING DEFENCE" містить комплекс сучасних супер-стійких UVA та UVB фільтрів. Засіб ефективний у UVA та UVB-спектрі, що надає можливість захищати шкіру від фотостаріння; закриває спектр синього світла (HEV-випромінювання) та тих хвиль UVA-світла, які важливі для людей с підвищеною чутливістю шкіри.
Комплекс з 4 видів гіалуронової кислоти HYMAGIC™-4D допомагає створити на шкірі рівномірний зволожувальний шар, який запобігає зневодненню шкіри та подовжує UV-захист. А комплекс заспокоюючих екстрактів MULTIFEEL® виконує функцію "другої лінії оборони" від ультрафіолету - захищає шкіру від вільних радикалів весь час, поки шкіра знаходиться на сонці. Щоденне використання крему з цим комплексом дозволяє знизити чутливість шкіри та схильність до почервоніння."
Класний опис. Перед нанесенням я вже готова була почати кайфувати. Та не все так радісно, як здавалося. Одним з моїх критеріїв пошуку було те, щоб шкіра не ставала млинцем після кожного користування. Я не знаю, може це в мене шкіра якась не така? Але тут та сама пісня... Після нанесення, шкіра дуже масна. Виробник презентує це як "природне сяйво", та я іншої думки. Процедура залишилась та сама. Хвилин через 20 в хід йдуть серветки по прибиранню жирного блиску... Доречі, я вважала що сам лосьйон буде мати більш рідку консистенцію. На виході він як звичайний крем.
Після першого розчарування через блиск, я вже стала помічати плюси. Лосьйон не вибілює шкіру та не залишає липкості. Також на протязі дня шкіра з ним жирниться не так сильно. Ще сподобалось відчуття комфорту на протязі дня. Шкіра дихає, відчувається зволоження. Тестування перепало на вихідні дні та активні прогулянки на природі. Лосьйон витримав таке випробування )
Пробничка мені вистачило на 2 дні.
Взяла санскрін до уваги, але пошуки того самого продовжуються )
Коментарі (0)