Mariia Braden

Сироватки від бренду Catrice 🌿

Сироватки від бренду Catrice 🌿

Дівчата , пишу допис про мій досвід користування сиворотками від бренду Catrice)

**в мене їх набагато більше, згодом ще зроблю дописи коли зʼявляться на сайті. деякі нажаль не змогла додати в "продукти", вони чомусь зникають, тому шукайте по опису🥲

Моя історія😭

Я дізналася про те що у бренду Catrice є сироватки більше року тому. Ціна на них була відносно низькою і це лякало мене , тому що в мене було завжди хибне враження що якщо дешево то це щось хімічне і погане, і тоді шкірі буде погано.

Але я зробила крок на зустріч бренду і можу сказати з впевненістю що це одне з моїх найкращих рішень догляді за собою, а мої думки були хибними.

🫡 Про що розповідатиму:

  • Catrice Moisturizing Face Serum Hydro Supercharged
  • Catrice Pore Minimizing Serum
  • Catrice Revitalizing Facial Serum Energy Superfruit + Protection
  • Catrice Glow Booster Serum
  • Catrice Glow AHA Treatment

  • Catrice Moisturizing Face Serum Hydro Supercharged

Відгук (блакитна баночка):

Дуже класно насичує шкіру вологою. Використовую як базу під крем в далі наношу макіяж. Сироватка буквально тримає всю вологу і має класний ефект. Також додає відчуття підтягнутості. Алергічних реакцій не було, approved 👍✅

  • Catrice Pore Minimizing Serum

Відгук (зелена баночка):

Не знаю чому , але я не відчула ніякої різниці з сироваткою вище. Виробник заявляє що продукт допомагає при жирній шкірі обличчя і робить шкіру гладкою. Як на мене вона ні чим не відрізняється від

Catrice Moisturizing Face Serum Hydro Supercharged. Щодо ефекту зменшення пор, я не можу сказати, бо наразі такої проблеми не маю. Точно можу сказати що продукт не викликає ніякої негативної реакції.

Approved ✅

  • Catrice Glow Booster Serum

Приємно пахне і після нього сяє шкіра ⭐️⭐ рідина жовтувато-рудого кольору. Має вітаміни С, Е, В3. Класно наносити влітку , тон шкіри робиться гарним.

Взимку я використовувала на вечір щоб насичувати шкіру обличчя вітамінами.

Важливо: не можна забагато наносити бо важко вбирається в шкіру в тоді макіяж буде в шматочках 😅

Approved ✅

  • AHA Treatment

Продукт наношу на ніч як частину догляду. Виробник заявляє що він освітлює шкіру - тут не згодна. Можу точно сказати , що вирівнює тон обличчя і він стає приємним.

теж approved ✅

  • Catrice Pore Blemish Control Serum Night Treatment

Окремий допис за посиланням

➡️➡️

https://club.makeup.com.ua/post/9097/

  • Catrice Revitalizing Facial Serum Energy Superfruit + Protection

Негатив. Тут сталося те чого я боялася.

Фото немає, бо якщо чесно я викинула баночку.

Нажаль , тут мені не підійшло. Не знаю чому але моїй шкірі було некомфортно з нею і відчувала неприємну липкість яка не заходила нормально і потім моє лице обсипало. Не знаю що саме я робила не так, але цей продукт не для мене. Я завжди чітко читаю правила використання всіх продуктів.

тому тут не рекомендую.

Я дуже люблю сироватки Catrice. Насправді користуюсь ще іншими від цього бренду і можу з впевненістю казати що деякі з них як масло від Guerlain які зроблять вашу шкіру сяючою та підтягнутою за маленьку ціну ( ой тільки не хейтіть мене за ці слова 🥲🥲🥲, бо це ефект моєї шкіри, кажу правду).

Якщо ви шукаєте бюджетний догляд не за космос дорого то це для вас, однозначно рекомендую 👍🫡

всім love 💕