Сироватка Cos de BAHA Peptide Serum крем цієї ж фірми і різні девайси
Комбінація,яка дійсно працює
Мені 40+. Шкіра нормальна,без висипів і особливої пігментації. Пори трохи розширені влітку.
Дуже жива міміка і є зморшки на лобі (скільки себе пам'ятаю) та трохи на щоках.
З пептидними сироватками знайома давно. Але дружба якось раніше не сталася,все що брала нічого особливого мені не дало. Але потім (дякуючи дівчатам з мейкап клуба) я спробувала досить недорогу сироватку Cos de BAHA Peptide Serum і крем цієї ж серії і змінила свою думку про пептиди.
Ціль мого експерименту ,який триває вже місяць, і набирає обертів: розгладження та наповнення дрібних зморшок на щоках біля носу,розслаблення трохи міміки та зменшення вираженності зморшок на лобі.
Про сироватку: сироватка не містить парабенів, спирту, сульфатів, барвників, мінерального масла й ароматизаторів та не тестується на тваринах.
Як діє?
Завдяки вмісту матриксилу сироватка нормалізує процеси оновлення всередині клітин. Аргірелін зменшує частоту мімічних скорочень, розслаблює м’язи, а гіалуронова кислота в складі засобу активно зволожує та утримує вологу всередині клітин. Ніацинамід звужує пори та стимулює синтез колагену. Екстракт алое вера надає антиоксидантну й пом’якшувальну дію, а комплекс рослинних екстрактів — тонізувальну та живильну.
Взагалі не люблю алое,воно у мене сушить шкіру. Коли вибирала на це не звернула увагу. Але коли почала користуватися,нічого поганого не відчувала,слава Богу! Бо було б жаль грошей.
Склад товару
Aloe Barbadensis Leaf Extract, Propanediol, Glycerin, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Acetyl Hexapeptide-8, Niacinamide, 1,2- Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Beta-Glucan, Adenosine, Butylene Glycol, Allantoin, Rosa Dama scena Extract, Lavandula Angustifolia Flower Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Artemisia Vulgaris Extract.
Свої відчуття від користування:
Склад досить гарний,необхідні інгрідієнти на перших позиціях))
Запах відсутній,консистенція густа. Вистачає 2-3 крапель на обличчя і 1 крапля на шию. Липкість лише перші хвилини. Вбирається дуже швидко. Ніяких висипів,неприємних відчуттів,плівки після нанесення не відчуваю.
Але розхід вище середнього у мене. Пори не звужує особисто у мене. І якогось зволоження не відчула. Але головне,що зморшки заповнює.
Потім закриваю сироватку пептидним кремом цієї ж фірми.
Вибрала антивіковий пептидний крем для обличчя Cos De Baha M.A. Peptide Cream .
Якщо чесно,це мій перший пептидний крем. Немає з чим порівнювати.
Що обіцяє виробник.
Дуже легкий та швидко всмоктується. Пептиди у його складі розгладжують мікрорельєф, борються з віковими ознаками старіння шкіри та зменшують появу тонких ліній. Гіалуронова кислота забезпечує необхідне зволоження та живлення. Колаген та еластин — підтягують шкіру, надають тонус і сприяють регенерації.
Склад: Aloe Barbadensis Leaf Extract, Propanediol, Caprylic / Capric Triglyceride, Niacinamide, 1.2-Hexanediol, Cetearyl Oliv ate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Sorbitan Olivate, Panthenol, Acetyl Hexapeptide-8, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Palmitoyl Tripeptide-1, Tocopheryl Acetate, Butyrospermum Parkil (Shea) Butt er, Argania spinosa kerneloil (argan oil Caffeine, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Dipotassium Glycyrrhizate, Squalane Ceramide NP, Adenosine, Rosa Damascena Ext, Lavandula Angustifolia Flower Ext, Camellia Sinensis Leaf Ext, Melissa Officinalis Leaf Ext, Artemisia Vulgaris Ext, Sorbitan Isostearate, Polysorbate-60, Hydroxyethyl Acrylate / Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer.
Мої враження:
Він дійсно легкий і дуже швидко поглинається. Ніякої плівки,не скатується,не блищить і не стягує. Запах не виражений,наче немає.
Перші дні шкіра під ним горіла і червоніла. Але на день 4 шкіра адаптувалася і перестала так реагувати.
Не розумію що це було. На той випадок якщо і у вас буде така реакція,дайте крему ще один шанс.
Що я зразу ж відчула з першого використання: дуже гарний ліфтинг і відчуття підтягненості. Не стягненості.
Перший реальний видимий результат я побачила через тижнів три: мілкі зморшки біля носа на щоках (яким вже багато років і які ніяк не хотіли "йти" ) таки зменшилися. Деякі пропали. Але більшість все ж залишилася,просто не такі виражені як раніше.
Ще загальне підтягнення овалу. У мене дуже чутливий організм і шкіра .
Від цього крему я відчула зразу ж постійне відчуття приємного ліфтингу. Наче шкіру натягли трохи і зав'язали за вухами)))
Через декілька тижнів я це побачила: шкіра стала пружнішою . Але треба наносити зовсім трохи. Бо якщо занадто,то шкіра блищить,наче мідний таз))).
Щоб посилити дію сироватки і крему я додала масаж роликом ляпко.
Більше інформації про нього тут https://club.makeup.com.ua/post/15416/
Також у/з скрабер в функції масажу. У мого скрабера є функції EMS (імпульсний режим зі зміцнюючим кремом-я беру цей пептидний) і режим введення негативних іонів (на цій сироватці). Масаж один раз на день якимось із девайсів (хвилин 10 по масажним лініям і починаю з низу,закінчую лобом). Ляпком робила кожен день 3 тижні без перерви. А потім почала чередувати режими в скрабері.
Ще трохи пізніше купила імпульсний Т-масажер. Робила масаж на сироватці також. З імпульсним масажером якраз трохи жаль сироватки ,бо треба умивати лице після масажу і наносити її по-новому. НЕ бюджетненько виходить.
Зараз пройшов вже місяць користування сироваткою,кремом і моїми гаджетами.
Що я реально бачу:
-зморшки біля носу значно менше виражені,це факт. Навіть на фото це видно. Але вони є,повністю не розгладилися.
Зморшки на лобі теж є і мабуть будуть зі мною завжди)),але на фото деякі стали майже невидимі. Хоча впадинки-заломи як були так і є,цілі та невредимі.
Лоб в загальному більш розслаблений,гладкіший трохи. Глибина ліній трохи зменшилася і вони не такі виражені. І на цьому вже дуже дякую. Ну і це ж не уколи,результат не може бути швидким і ультравираженим))). Носогубка ніяк особливо не змінилася,овал може зовсім трохи-без чудес.
Фото прикладаю реальні,без фотошопу і без фільтрів. Як є. Ну і на шкірі нічого,навіть брови не зачесані)),щоб все було чесно. Але проблема фото в тому,що важко сфоткатися в такому ж самому освітленні. Я намагалася зловити теж сонце, теж місце. Не судіть строго)). Перше фото до,далі після 3 тижнів.
Висновок: мені подобається результат від цього комплексу. Так як результат є,я планую продовжувати користуватися цим всим арсеналом . За місяць користування сироватки залишилося трохи менше половини вже.
Коментарі (0)