Сироватка для обличчя Max Factor Miracle Pure Skin Illuminating Serum #testmakeupclub

Сироватка для обличчя Max Factor Miracle Pure Skin Illuminating Serum #testmakeupclub

Особисто для мене Max Factor - це бренд декоративної косметики. Від сироватки я особливого ефекту не очікувала.

Що обіцяє виробник:

Сироватка має накопичувальний ефект. Одразу - забезпечує посилене зволоження і здоровий вигляд, підтягує мляву та суху шкіру. Після тривалого використання - тонкі зморшки виглядають зменшено, пори стають менш помітними, рівний тон шкіри, шкіра пружна. Веганська формула.

  • Упаковка люксова, дуже гарна і якісна. Прозорий скляний флакон з скляною піпеткою. В стилі дорого-багато. Тримати в руках - вже задоволення. Додатково є картонна упаковка. Сироватка, за рахунок текстури, доволі погано набирається в піпетку, але можна приловчитися за кілька застосувань.
  • Текстура густа, тягуча, гелева, з золотими краплинками, які розтають під впливом тепла і масажуючих рухів. Ці золоті "намистинки" містять шимер, він настільки дрібний що його складно розгледіти. Не бійтеся, ваше лице не буде сяяти, як після хайлайтеру. І кольорового сліду на обличчі теж немає.
  • Аромат дуже приємний, квітковий. Залишається на деякий час на шкірі.
  • Фініш липкий. Але це і не дивно, багато сироваток заличають після себе липкість. Сироватки потрібно закривати кремом, щоб зберегти їх дію.
  • Об"єм 30 мл
  • Ціна приблизно 600 гривень
  • У складі: вітамін С - для яскравішого та сяючого кольору обличчя (проти тьмяності), антиоксидантна дія. Ніацинамід - для вирівнювання тону обличчя та посилення вироблення колагену. Рівень цих компонентів не вказано. Але судячи по складу, що вказаний на картонній упаковці, ніацинамід на 4-му місці, Вітамін С - на 8-му місці (це десь середина загального списку), то склад доволі не поганий.


Моє враження:

Я наношу сироватку з піпетки прямо на обличчя. За рахунок густої текстури сироватка не тече, залишається на місці до моменту розподіляння по шкірі. Розподіляється легкими масажними рухами і швидко впитується в шкіру. Залишає липкість. Я закриваю сироватку кремом.

Під час нанесення дискомфорту (печіння) не було.

Щодо ефекту, то він має накопичувальну дію. Після кількох застосувань вау-ефекту не було. Але сироватка підтримує дію того догляду, який був до неї. Шкіра зволожена, пружна, рівень жирності шкіри не змінився. Шкіра в хорошому стані. Негативної реакції у вигляді нових висипань, забитих пор і сухості сироватка не викликала.

Моя оцінка 5/10. Користуватися сироваткою - справжнє естетичне задоволення, але повторно точно не придбаю. Для постійного догляду за шкірою обличчя я обираю корейську косметику. По ціні, мої корейські сироватки коштують приблизно так само, 500-600 грн. І по дії Макс Фактор їм уступає.