Бальзам чики-масло для губ від Jovial Luxe🥰
так і кортить з'їсти 😉
Одного разу спробувала цей бальзам-масло для губ з ароматом "Виноград і гранат", дуже сподобався аромат та ефект, тож мене було вже не спинити від бажання спробувати інші😊
Коротко по характеристикам: упаковка стандартна, додатково не запечатана, пластикова, об'єм 4,5 грами, на ковпачку є невелика інформація про продукт, термін придатності 3 роки. Виробник Україна 🇺🇦, що не може не радувати👍
Аромати відповідають заявленим, смачні, не хімічні, але і довго не тримаються. Смаку майже ніякого немає. У мене "в наявності" такі:
❤"Полуниця і журавлина"
🧡"Мандарин і бергамот"
💜"Виноград і гранат"
💛"Ківі й диня"
🤎"Мигдаль і шоколад"
Кольори ви можите бачити на світлинах. Але всі вони на губах виглядають прозорими. Якщо дуже густо покрити губи, при правильному освітленні можно буде розглядіти ледве помітний відтінок для смаків "Виноград і гранат" та "Мигдаль і шоколад".
Текстура гігієнічної помади, дає ефект доглянутих та зволожених губ. Тримається не довго, перекусів не витримає, тож у мене в кожній сумочці лежить про всякий випадок. Приємна консистенція, лягає на губи однорідним шаром, не скочується в суцільну полоску. Не колеться, не липне, не жирніть, не викликає алергії та подразнень. Додатково наношу на губи ввечері, перед сном, щоб на ранок вони були м'якими і зволоженими.
Хочу спробувати решту ароматних версій з цієї лінійки даного виробника, але здається це все що є 🤔. Без сумнівів рекомендую спробувати, тимбаче за таку смішну ціну😍
Коментарі (0)