Strange Love

Вишня в амарето: Неймовірна серія засобів "Night in Paris" від MERMADE

Вишня в амарето: Неймовірна серія засобів "Night in Paris" від MERMADE

Сьогодні на черзі засоби з лінійки "Night in Paris". Зізнаюсь чесно, аромат цієї серії мене покорив та сподобався значно більше, ніж запах лінійки "Champagne". Надто сильно він нагадує шалено популярний аромат від Tom Ford...

Гель для душу MERMADE "Night in Paris" - це чудовий продукт, який ідеально підходить для тих, хто хоче поринути в атмосферу романтики.

Його запах просто неймовірний! Уявіть стиглу солодку вишню, яка довго томилася в п'янкому амарето. Мигдально-ягідне задоволення. Мммм… Аромат ну дуже схожий на елітний парфум Lost Cherry. Слід також зазначити, що аромат тримається на тілі доволі довго: чую його і через годину після змивання. Як на мене, гель для душу "Night in Paris" має найстійкішу та найшлейфовішу віддушку.
Гель добре піниться і легко змивається, залишаючи шкіру м'якою та зволоженою.


⚫Чудовий аромат, який довго тримається на шкірі
⚫Добре піниться
⚫Легко змивається
⚫Залишає шкіру м'якою та зволоженою


Загалом, я рекомендую гель для душу MERMADE "Night in Paris". Його аромат нагадує елітну парфумерію, тому навіть звичайний похід в душ стає особливим. Братиму в майбутньому більший формат.

Лосьйон для тіла MERMADE "Night in Paris" - ідеальне завершення усіх вечірніх ритуалів. Він має легку текстуру, яка швидко вбирається, не залишаючи жирного сліду. Лосьйон містить натуральні інгредієнти, які глибоко зволожують шкіру
Аромат лосьйону "Night in Paris" - це той самий чарівний мікс стиглої вишні та мигдалю. Проте, як на мене, він трішки м'якший та не настільки п'янкий, як у випадку з гелем для душу цієї ж серії.
Ось кілька переваг лосьйону для тіла MERMADE "Night in Paris":

⚫Легка текстура, яка швидко вбирається
⚫Натуральні інгредієнти, які глибоко зволожує шкіру
⚫Неймовірний аромат, який тримається на тілі понад годину
⚫Доступна ціна


Якщо ви шукаєте лосьйон для тіла, який зробить вашу шкіру м'якою, зволоженою та еластичною, то я рекомендую вам лосьйон для тіла MERMADE "Night in Paris". Ви не будете розчаровані!