M O N D ✨️

Що таке Убтан і мої враження від нього

Що таке Убтан і мої враження від нього
  • Убтан – стародавній індійський засіб для глибокого очищення шкіри обличчя. Унікальним рецептом чистоти, краси і сяйва молодості шкіри обличчя можуть скористатися дівчата, які віддають перевагу органічній косметиці, а не штучним і хімічним препаратам. Убтан аюрведичний «Чиста шкіра»от бренда Triuga – це ідеально збалансована кількість борошна, глини, ефірних олій і аюрведичних трав.

Убтан брала з метою очищення шкіри від шкірного жиру, видалення ороговілих частинок і заспокоєння шкіри, видалення слідів постакне.

З опису:

  • Убтан чудово освіжає і покращує колір обличчя, має антибактеріальні, ранозагоювальні та регенерувальні властивості. Відновлює захисний бар'єр шкіри, усуває почервоніння і сліди постакне. Засіб можна використовувати в декількох варіаціях: як пілінг, мило, пінку для вмивання, скраб або маску.

Засіб знаходиться у білій баночці 90 г. На упаковці є повний опис. Обіцянок навіть більше, ніж можна знайти в описі на сайтах.

Баночка запечатана: під кришкою знаходиться фольгована мембрана. Убтан використала вперше, тож зовнішній вигляд був дуже незвичний. Це порошок із трав. Болотяний колір, аромат відповідний.

Спосіб застосування:

  • для обличчя: ½ чайної ложки суміші розвести до пастоподібного стану теплою водою, відваром трав або молоком. Нанести на обличчя, трохи помасажувати. Залишити на 2-3 хвилини, ретельно змити водою.
  • Для тіла: необхідну кількість суміші підібрати індивідуально, методом проб. Для дії убтана за принципом маски рекомендується 1-2 рази на тиждень залишати його на 10-15 хвилин для більш глибокого очищення шкіри.

Об'єму вистачає на тривале використання, якщо застосовувати лише на шкіру обличчя. Розводила з водою, наносила і на короткий, і довгий час. Результат приблизно однаковий.

Оскільки засіб натуральний, краще не використовувати металевий посуд.

Що таке Убтан і мої враження від нього
Що таке Убтан і мої враження від нього

Що не сподобалось?

Коли розводиш із водою, виходить кашка. Важливо додавати воду поступово у помірній кількості, інакше буде занадто густе або рідке. Іноді важко вгадати пропорції. Цю кашку дуже складно наносити на шкіру рівномірним шаром. При цьому постійно скочується, тобто. потрібно нанести маску і зайняти лежаче положення. У плані використання для мене засіб некомфортний.

Трави дуже ароматні, часом запах дратує.

Що сподобалось?

Безсумнівно, склад прекрасний: глина, борошно та олії тощо. У складі лише один консервант, інші компоненти повністю безпечні.

Як маска - Убтан не вразив, а ось як скраб має місце бути. Очищує шкіру делікатно дрібними крупинками , на кшталт гоммажу. Для любителів жорстких пілінгів не підійде.

Результат

Його оцінити дуже складно. Візуальні зміни мінімальні. Почервоніння нікуди не ділося, сліди від акне не зникли, заспокоєння шкіри не помітно, оскільки крихти трохи труть шкіру. Однак, зникає жирний блиск, шкіра чиста і немає сухості.

На тлі всіляких косметичних скрабів, масок, пілінгів тощо, убтан не викликає захоплення.

Цей засіб підійде переважно тим, хто любить натуральні склади і готовий пробачити дискомфорт нанесення. Хоч слово "натуральний" і здається привабливим у косметиці, природні компоненти нерідко стають алергеном.

Цей Убтан знову куплю навряд чи. Знаю безліч прекрасних альтернатив, які працюють набагато ефективніше та легкі, приємні у використанні.

___________

Убтан аюрведичний "Чиста шкіра"Triuga