Strange Love

Аптечний тональний крем, що лікує та захищає від сонця

Аптечний тональний крем, що лікує та захищає від сонця
Аптечний тональний крем, що лікує та захищає від сонця

Зараз з моєю шкірою кояться неприємності: у зв'язку з гормональними качелями, останні 2 тижні я на адапалені з бензоїл пероксидом. Тому я була трохи стурбована тим, що Pharmaceris F Mineral Mattifying Fluid Dermo-Foundation SPF 30 може виявитися занадто важким для мене та підкреслити усі недосконалості та кірочки від прищів.

Проте я була приємно здивована! Флюїд хоч і густий та плотний, але при цьому він добре лягає на шкіру і надає їй рівномірний колір. Проблемні місця справді підкреслює, але не так сильно, як я цього боюлася. На фото ви бачите мою шкіру крупним планом, усі кірочки та недосконалості, реальні результати без ретуші . Як на мене, Pharmaceris F Mineral Mattifying Fluid Dermo-Foundation SPF 30 ліг непогано. Зазвичай дермакосметика з тоном лягає значно гірше.

Щодо маскування постакне та почервонінь, то Pharmaceris F Mineral Mattifying Fluid справився на ура. Погляньте, як добре він замаскував недосконалості та судинні сіточки.

Не збрехав виробник і коли заявляв про матовість протягом усього дня: це справді так, на обличчі відсутній жирний блиск навіть під вечір. При цьому пори справді менш видимі, нових висипань плюїд не провокує.

Щодо відтінку, то на весну чи зиму я б однозначно брала світліший. 20 NATURAL доволі теплий, та ще й окислюється після висихання. Проте зараз на літо він добрий.

Я б рекомендувала цей флюїд людям з проблемною шкірою, які шукають безпечне та ефективне матування. Він також чудово підходить для людей, які хочуть отримати SPF 30 у своєму макіяжі.


Загалом, я дуже задоволена мінеральним матувальним флюїдом Pharmaceris F Mineral Mattifying Fluid Dermo-Foundation SPF 30. Це чудовий вибір для людей з проблемною шкірою. Я б поставила йому тверду 4 з 5. Наразі це найкращий аптечний тональний, який мені доводилося тестувати.