Оліч

Colorescience Total Eye 3-In-1 Renewal Therapy SPF35

Colorescience Total Eye 3-In-1 Renewal Therapy SPF35

В купі мотлоху знайшла цей семпл і вирішила що пора спробувати)

Це доглядовий тонуючий SPF крем під очі. Виробник заявляє, що це унікальний крем 3-в-1 для області навколо очей зменшує темні кола і набряклість під очима, омолоджує шкіру і ефективно бореться зі зморшками периорбітальной області, а також забезпечує 100% мінеральний захист цієї делікатної зони від фотостаріння.

Санскрін широкого спектру дії

Ступінь UV-захисту: SPF 35 PA +++

Завдяки потужним клінічним інгредієнтам крем Total Eye ™ 3-в-1 робить шкіру навколо очей молодий і свіжою, помітно зменшуючи ознаки старіння. Миттєво освітлює шкіру в периорбітальной зоні і прибирає видимі недоліки: темні кола і набряклість навколо очей. Мінеральний захист SPF 35 (без хімічних фільтрів) від сонячного випромінювання, яке призводить до старіння шкіри. Забезпечує активну гідратацію, завдяки чому зменшуються провисання шкіри в області верхньої повіки. Зменшує мімічні та вікові зморшки периорбитальной області.

Нажаль всі властивості перевірити не зможу, бо є тільки 0.5 мл) У мене колір Medium. Коли я його відкрила і протестувала на руці, я подумала що колір мені не підійде абсолютно, він якийсь помаранчевий. Але все виявилось не так страшно.

Як бачите на фото внизу, перекриття ну дуже легке. Тож не треба сподіватися на гарне маскування синячків під очима. Може тільки дуже невеликі йому під силу.

Зате фініш дуже натуральний) Немає відчуття косметики на обличчі. Це однозначно для мене величезний плюс.

Колір я не обирала, але Medium виявився навіть на моїй досить світлій шкірі непомітним.

Об'єм: 7ml. На перший погляд просто мізерний об'єм продукту, але ж крем цей наносимо тільки під очі, тож повинно вистачити надовго.

Ціна 3100-4100 гривень в залежності від магазину, це, я вважвю величезний мінус. Тонуючий SPF крем для обличчя цього ж бренду обсягом 55 мл коштує 2500, а тут 7 мл крему під очі 3500 (візьмемо серездню ціну). Дуже дивно, як на мене.

На офіційному сайті ще пишуть ось що:

Особливості Total Eye™

+ Нейтральний персиковий відтінок, що миттєво освітлює та коригує темні кола
+ Охолоджувальний аплікатор сприяє зменшенню набряклості
+ Розгладжує дрібні зморшки
+ Широкий спектр SPF 35 PA +++ захищає від агресивних UV променів
+ Готує шкіру до макіяжу очей
+ Освіжає шкіру протягом дня при повторному нанесенні

Тобто набряклість повинен знімати просто холодний аплікатор, а гарне перекриття темних кіл і не обіцяють, це тільки догляд, сонцезахист та підложка під інший тональний засіб.

В цілому можу сказати, що крем хороший, гарно сів на шкіру, не виглядав плямою, трошки освіжив погляд, у крема дуже гарний склад (там всілякі пептиди, екстракти, вітаміни, водорості, гіалуронова кислота і чого там тільки нама)), він не щипав очі, як буває від деяких SPF кремів, якщо нанести їх близько до очей, не відчувався на шкірі, та і цьому бренду я довіряю, тож вважаю що цей продукт хороший та якісний, якщо ми не гороимо про перекриття синяків під очима. Але не можу збагнути ціноутворення, поки що душить жаба платити за крем під очі стільки))

Colorescience Total Eye 3-In-1 Renewal Therapy SPF35
Colorescience Total Eye 3-In-1 Renewal Therapy SPF35
Colorescience Total Eye 3-In-1 Renewal Therapy SPF35