Чистикова Дар'я

Хна для брів від Mayur

Хна для брів від Mayur
Хна для брів від Mayur
Хна для брів від Mayur

Я не претендую на звання майстра-бровіста, тож роблю так як подобається мені 🥰

Наразі користуюсь хною для брів від Mayur, у світло-коричньовому кольорі. Хна представлена у формі маленької помаранчової баночки, у мене об'ємом 10гр, усередині є захисна кришечка, що дуже зручно, нічого не висипається. Сам порошок спочатку йшов у герметичному пакетику, але я вже його пересипала для зберігання. Український виробник 🇺🇦

Трохи о том як я фарбую брови⬇️

Першим етапом фарбування у мене завжди корекція форми. Зазвичай я беру віск для депіляції, цього разу це плівковий віск у гранулах "Оливкова олія" від Film Wax. У мене є такий агрегат Pro Wax 100. Декілька хвилин, підправляю за необхідністю пінцетом і все готово.

Хна для брів від Mayur
Хна для брів від Mayur

Отже хна, розводжу буквально трохи порошку приблизно треть чайної ложки, дві-три (не більше) краплі теплої води з-під крану, перемішую і наношу по бажаній формі.

Тут можна зазначити, що всієї баночки вистачить надовго, розхід дуже економічний. Цю кількість, що на фото, можна було б пофарбувати ще одну пару брів 😁
Починається саме складне для мене, вирівняти форму, я це роблю за допомогою сухих ватних паличок. Після того як все нанесла, чекаю, але переодично підкрашую по формі, щоб сильно не пересихала хна.
Я не люблю надто "брежнівівських" бровей, тож чекаю хвилин 10 (в моїй інструкції вказано чекати 20-25 хвилин). І змиваю в три етапи: у основи брові (далі чекаю ~4 хвилини), до середини (знову чекаю ~4 хвилини), хвостик (тобто змиваю уже всю брову).

Ось такий в мене виходе ефект, звичайно  моя не найкраща робота, але маємо що маємо😊

Завершуючий етап це нанесення сироватки для брів і вій Avenir Cosmetics (там переважно олійки у складі).

Ефект тиждень-два мене влаштовує, щоранку проходжусь гелем фіксатром і готово👍

Хну я безперечно рекомендую! Сама купуватиму ще, якщо звичайно закінчиться, вона в мене вже пів року, а рівень порошку не зменшується 😉 Ціна бюджетна 👍 До речі,  у виробника є ще декілька кольорів на різний смак ⬇️