Бальзам для гу б Biossance Squalane and Rose Vegan Lip Balm
Ідеальний для мене
Привіт усім! Насамперед хочу висловити своє захоплення розкішними образами дівчат (і одного хлопця), що беруть участь у челенджі, хештег якого Мейкап чомусь вирішив написати з помилкою. Ви просто неймовірні! Залипаю подовгу на кожне фото і вболіваю за всіх вас! У самої руки трохи не з того місця, тож від мене знову пост, а не лук, і знову про доглядову косметику, а не мейкап.
Отже, сьогодні ділюся своїм найсокровеннішим. Бальзам для губ, після якого пробувати інші бальзами немає жодного бажання. Але про все по черзі.
Трохи про бренд
Бренд Biossance офіційно в Україні не представлений (як, на жаль, і багато інших класних брендів), тому особливо й невідомий, однак у світі він доволі знаний і представлений на найбільших б'юті онлайн-майданчиках. Раніше я його замовляла в одному з британських магазинів косметики, а тепер, коли доставку в Україну закрили, нарешті наважилася на замовлення через форвардера. Чим же мене зацікавив цей бренд?
Biossance - це американський бренд доглядової косметики з еко-філософією, що має власну лабораторію та виробничі потужності, які працюють на паливі, виготовленому з відходів. Пакування продукції виготовляють із перероблених матеріалів, а також природної біорозкладної сировини. На своєму офіційному сайті бренд задекларував мету досягти 100% біорозкладних чи перероблених матеріалів для пакування до 2030 року. Фішкою бренду є те, що вся його продукція містить сквалан рослинного походження (з цукрової тростини). Бренд пишається тим, що половина його науковців - жінки, а також тим, що регулярно вносить пожертви на захист океанів. Biossance випускає різноманітну skincare продукцію, якою можна закрити собі повну рутину: вмивки кількох видів, тонери, олійки, серуми (у тому числі кислотні; з активів є все крім ретинолу), кілька видів кремів та санскрін. І це все у супермилому дизайні. Я пробувала багато чого. Загальне враження: все дуже ніжне й делікатне, ідеально було би для чутливої шкіри (до речі, продукція без ароматизаторів). Навіть кислоти не агресивні. Ті, хто любить хардкор, не будуть вражені, а от для любителів максимально делікатного догляду - те, що треба. Цінова категорія середня (як на європейський гаманець, звісно), приблизно рівень Medik8.
Бальзам для губ Biossance
Тепер власне про сам бальзам. Узагалі мій ідеальний бальзам для губ має відповідати таким вимогам:
❤️ Бути у тубі зі зручним аплікатором;
❤️ Не містити продуктів нафтохімії;
❤️ Не бути лише оклюзивним, тобто мати ще і зволожувальні компоненти;
❤️ Триматися на губах довго;
❤️ Ну, і щоби я дійсно відчувала зволоження.
І тут якраз 10/10
Пакування
Туба на 15 мл (дуже навіть хороший об'єм) з дуже зручним аплікатором. Виготовлена з цукрової тростини, як вам? Молодці же ж. Іще би кришечку зробили з біорозкладної сировини... Ну, сподіватимемося, що до 2030 року щось вигадають.
Текстура
Прозорий безбарвний в'язкий гель, липкуватий на дотик. Без запаху (і це прекрасно). Тримається у тубі добре, не тече (може хіба що трохи підтанути на літньому сонці). Розподіляється по губах рівномірно. На смак трохи солодкуватий і неначе з ноткою прополісу.
Склад
⚪Diisostearyl Malate - емолент, плівкоутворювач, похідна яблучної кислоти і жирного спирту;
⚪Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer - плівкоутворювач, альтернатива силіконам;
⚪Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2 - емолент, рослинна альтернатива ланоліну;
⚪Glycerin - гліцерин, зволожувач, ідентичний шкірі компонент;
⚪Hydroxystearic/Linoleic/Oleic Polyglycerides - емолент;
⚪Myristic/Palmitic/Stearic/Ricinoleic/Eicosanedioic Glycerides - емолент;
⚪Ricinus Communis (Castor) Seed Oil - рицинова олія;
⚪Squalane - сквалан, ідентичний шкірі компонент;
⚪Glyceryl Caprylate - багатофункціональний компонент: і емолент, і природний консервант;
⚪Hydrolyzed Jojoba Esters - плівкоутворювач;
⚪Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil - олія виноградної кісточки;
⚪Caprylic/Capric Triglyceride - похідна гліцерину і кокосової олії;
⚪Sodium Hyaluronate - гіалуронова кислота;
⚪Jojoba Esters - зволожувач, похідна жирної кислоти і жирного спирту;
⚪Ceramide NP - зволожувач, ідентичний шкірі компонент;
⚪Glyceryl Undecylenate - емолент;
⚪Rosa Damascena Flower Wax - трояндовий віск (виявляється, є й такий 😅);
⚪Tetrahexyldecyl Ascorbate - вітамін С (стабільна форма);
⚪Tocopherol - вітамін Е;
⚪Water/Aqua/Eau - вода;
⚪Dextrin Palmitate - емульгатор.
Отже, за складом бачимо, що бальзам покликаний не лише створити плівку на губах, а і заоложити їх (що насправді веееееелика рідкість для губних бальзамів, я перелопатила весь асортимент бальзамів на Мейкапі у пошуку гідної альтернативи Biossance). База оклюзивна (емоленти і плівкоутворювачі), але є й елементи натурального зволожувального фактору, олії для пом'якшення шкіри губ і навіть вітамінки. І це все без ароматизаторів та барвників. Ну, хіба не прекрасно? Мій внутрішній косметичний сноб у захваті.
Враження від використання
Мене задовольнити дуже важко. В усіх сенсах 😅 Але цей бальзам я повторюю вже кілька років. Він довго тримається на губах, дає легке глянцеве покриття, прекрасно зволожує і пом'якшує губи. З ним я реально забула, що таке кірочки. От уже кілька років, як у мене зникла ця проблема. Ще один дуже великий для мене плюс, що він не підсихає і не утворює цієї гидкої білої смужки між губами. Тюбика вистачає на три місяці щоденного багаторазового використання, тож загалом ціна виходить не такою вже й космічною. Протягом дня поновлюю десь три-чотири рази. Пробувала використовувати його разом із помадою, і це виявилася дуже навіть непогана ідея - нічого не розтікалося, пігмент не сповзав, просто матова помада перетворилася на глянцеву.
Словом, це найкращий бальзам для губ евер. Для мене, звісно. Все ж насправді суб'єктивно.
Дякую всім за увагу і запрошую поділитися своїми ідеальними бальзамами для губ у коментарях! Strange Love, пам'ятаю, полюбила Natura House ☺️
Коментарі (0)