Євгенія 👩

Космічна сироватка у гігантській баночці💫

Космічна сироватка у гігантській баночці💫
Космічна сироватка у гігантській баночці💫

Всім привіт ✌️

Сьогодні героїня допису - антивікова, ампульна сироватка з гіалуроновою кислотою від FarmStay. До цього бренду я ставлюся дуже лояльно, особливо люблю їх сороватки, тому що вони бюджетні, економічні та ефективні - таке поєднання слів велика рідкість у доглядовій косметиці).

Сироватка про яку сьогодні піде мова заявлена як - антивікова, але якщо почитати відгуки, то стане зрозуміло, що насправді це просто хороший зволожуючий варіант на кожен день.

Розповідаю про свої враження👇

Сироватка представлена у високій баночці гарного синього кольору. Виконана із пластику, хоча візуально здається, що це скло. Кришка металева, ближче до бляшаної, міцно закриває банку і не прокручується.

Додатково банка була обернута у слюду. У комплект входить невелика, але зручна лопатка для нанесення, також виконана із пластику.

Об'єм: 250 мл і насправді це ого-го скыльки, враховуючи бюджетну вартість продукту. Витрата супер-економічна, за півроку щоденного використання у мене не витратилося і половини засобу.

Крем містить у своєму складі обіцяні виробником - гіалуронову кислоту та колаген. Концентрацію гіалуронової кислоти виробник не вказує, а от колагену у сироватці - 2,500 мг. Але якщо замислитись, то це 10 мг гідролізованого колагену на 1 мл продукту (250 мл), тому колаген в цій сироватці має відносно невисоку концентрацією.

Також, у складі містяться вітаміни та рослинні екстракти. Основний акцент компонентів складу зроблено на зволоження та заспокоєння шкіри, а вже десь на місці 10 – буде боротьба з першими ознаками старіння).

Тому для зволоження - купуємо, для боротьби з зморшками - не купуємо👌

  • Сироватка має гелеву консистенцію, навіть ближче до желе. Якщо перевернути банку, то вона дуже ліниво стікатиме по її стінках. Текстура м'яка, пластична, при зіткненні зі шкірою стає рідкішою, що полегшує процес її нанесення. Вона густо усіяна маленькими, білими кульками, які створюють цей ефект космічного неба). Кульки лопаються при зіткненні зі шкірою, не дряпаються. Сироватка трохи липкувата, але без жирності та маслянистості.
  • Аромат: насичений, але не різкий, парфумований. Пахне свіжістю, чимось морським. На шкірі практично не відчувається, тому не викликає дискомфорту.

Цю сироватку я купила десь у березні, на той момент шкіра вимагала зволоження, тому я використовувала її щодня – ранок та вечір.

Зараз (літо), моїй шкірі достатньо використовувати продукт 1 раз на день, у якості ранкового догляду.

Вона м'яко ковзає по шкірі, дає легке відчуття холодку. Вбирається протягом 4-5 хвилин. Не залишає на шкірі липкості, жирності та стягнутості, коли повністю ввібралася.

Фініш: гладкий і абсолютно матовий, без будь-якого блиску.

Сироватку обов'язково закриваю кремом, інакше ефект від її використання буде мінімальним.

* Коли сироватка наноситься на шкіру та закривається кремом, крем утворює захисний шар на поверхні шкіри, запобігаючи передчасному випаровуванню активних інгредієнтів сироватки. Це допомагає активним інгредієнтам ефективніше взаємодіяти зі шкірою та доставляти свої корисні властивості протягом більш тривалого часу.

В моєму випадку FarmStay Collagen & Hyaluronic Acid All-In-One Ampoule:

  • Засіб непогано зволожує комбіновану шкіру, згладжує лущення і запобігає їх появі.
  • Вирівнює тон шкіри шляхом освітлення. За рахунок цього, обличчя виглядає свіжішим, відпочившим.
  • Пом'якшує шкіру, робить її приємною на дотик.
  • Можна використовувати в якості бази під макіяж.
  • Не забила пори, не спровокувала висипань і ніяк не вплинула на наявні.

Висновок: Хороший варіант для щоденного зволоження та освіження шкіри з супер-економічною витратою). Мені все сподобалося, але це з огляду на те, що я не очікувала антивікового ефекту. Якщо ви хочете купити цю сироватку для тонізування, зміцнення шкіри та підвищення її пружності, то ні, вона не буде відповідати цим вимогам.

Дякую за увагу 💞