Популярний цукровий скраб який заполонив всю мою стрічку в інстаграм.
Tree Hut🍦
Спочатку ці скарби заполонили мою стрічку в інстаграм, потім мені всплила їх реклама на Makeup ,а потім їх завезли у магазин де я працюю.
Здається вони мене переслідують😅
І здається що один все ж таки з’явиться у мене вдома Бо вистояти перед спокусою придбати ,дуже важко .🙈
Але вибір ароматів такий великий що очі розбігаються ,в нас я нарахувала 18 ароматів скрабів і 5 баттерів для тіла.
На вигляд вони усі такі яскраві та апетитні 😅
Я подумала що вони 100% нереально пахучі і напевно навіть занадто ,але я дуже помилялась .
Який він в дії ,можу сказати тільки коли придбаю,але не думаю що він чимось відрізняється від більш бюджетних цукрових скрабів,а зараз хочу розповісти більше про аромати.
Я любитель солоденького ,тож мій погляд одразу впав на фруктові,хоча там є і більш вишукані та цікавіші аромати,для початку вирішила понюхати щось більш приземлене та знайоме.
Бо як пахне кавун то я точно знаю ,а як Мароканська троянда і як описати її аромат то складно 😅
Watermelon Sugar Scrub🍉
Має у складі : Цукор ,масло ши, ніацинамід, веганський колаген та комплекс олій (олія авокадо, олія макадамії, олія солодкого апельсина, олія солодкого мигдалю, олія примули вечірньої, олія сафлору)
Аромат :
Легкий аромат кавуна з кислинкою ,та відчуваються нотки малини або полуниці .
Він більш свіжий,не нав’язливий .
Не такий як у Гарнієр шампунь або маска з кавуном 🙅🏼♀️
Цей аромат більш благоро дний та дорогий .
Але нотка такої жуйки з кавуном все ж таки присутня.
І який же він апетитний на вигляд 😍
Pineapple Sugar Scrub
Ананас 🍍
Аромат :Боже ..коли я його відкрила я прям відчула смак ананасу в роті ❤️
І в мене прям одразу почало зводити скули від кислоти 😂
Запах натуральний ,кисло солодкий ,але як і сам фрукт дуже ароматний.
Він заполонив собою усю кімнату.
І аромат залишається навіть коли вже банка закрита 😅
Через цю кислинку він більш свіжий ніж солодкий ,та через такий яскравий аромат може сподобатись не всім ,але любителі ананасу 100% оцінять .
Має у складі :Цукор,масло ши ,екстракт ананасу , поліглутамінова кислота,та комплекс олій (олія авокадо, олія макадамії, олія солодкого апельсина, олія солодкого мигдалю, олія примули вечірньої, олія сафлору)
Peach Sorbet Sugar Scrub🍑
Запах дитинства ,я памятаю були льодяники з персиком і вони точнісінько так пахли .
Аромат : Персик більш солодкий ,мені здається що тут є і нотки абрикосу .
Не сказала б що аромат натуральний, він більше такий як використовується в кондитерських виробах ,без нотки свіжості, але не приторний.
Любителям солодких ароматів зайде,але треба ховати від дітей ,бо легко сплутати з абрикосовим джемом.
Має у складі: цукор,масло ши,екстракт персика, олія абрикосових кісточок, комплекс олій (олія авокадо, олія макадамії, олія солодкого апельсина, олія солодкого мигдалю, олія примули вечірньої, олія сафлору).
Coco Colada Sugar Scrub🍹
Ну як же я і без кокосу 😁
Його я одразу взяла щоб понюхати 🤣
Фанати кокосу пишіть в коментах «+ ,»як то кажуть ,порахуєм скільки нас🤣
Аромат : Але аромат скрабу не зовсім кокосовий ,а точніше відчувається наче кокос з кислуватим соком ананасу 50/50 ,такий собі літній коктельчик .
Він не так душить як більшість засобів з кокосом ,які просто тупо приторно солодкі ,ні ,він більше свіжий.
В міру ароматний.
Не хоче мене виселити з кімнати як Ананасовий скраб 😅
Мені він дуже зайшов,цікаве поєднання яке дає в одночас простий солодкуватий але свіжий ,тропічний аромат.
Як виявилось згодом я просто тупа 🤣і на етикетці як раз і намальован ананас разом з кокосом 🤣
А я стояла і внюхувалась що ж там за другий інгредієнт такий що дає кислинку🤣🤦🏼♀️
Має у складі :цукор,масло ши,кокосова олія,екстракт ананасу, комплекс олій (олія авокадо, олія макадамії, олія солодкого апельсина, олія солодкого мигдалю, олія примули вечірньої, олія сафлору)
Cotton Candy Sugar Scrub🍬
Цей заінтригував тим що він з шимером))
Виглядає дуже гарно .
Аромат :Я спочатку не зрозуміла що це за аромат,але коли принюхалися виявилось що це ягоди.
На упаковці намальована тільки полуниця але мені більше пахне лісовими ягодами ,чорницею ,нагадує ягідне смузі .
Дуже приємний і дуже не нав’язливий аромат.
Більш свіжий і ніжний.
Якщо банку ананасоваго можна просто відкрити щоб почути аромат ,то тут треба близько піднести до обличча ,щоб зловити ці ягідні нотки .
Думаю у ванній кімнаті аромат буде більш вираженим але не яскравим.
Склад :цукор,масло ши ,екстракт полуниці ,комплекс олій (олія авокадо, олія макадамії, олія солодкого апельсина, олія солодкого мигдалю, олія примули вечірньої, олія сафлору)
Висновок :
Із цих 5ти ароматів ,поки що мій фаворит Coco Colada))
Він такий прям тропічний ,кисло солодкий та свіжий. Поки що його аромат сподобався найбільше .
Якщо б ананас був не такий ароматний то я б обрала його ,але в замкнутому просторі у ванній з таким ароматом я прибалдію 🤣
Доречі аромати батерів і скрабів відрізняються , я порівняла кавун і аромати зовсім різні.
Якщо цікаво і хочете щоб я зробила допис про аромати батерів або інші аромати скрабів (бо ще дуже багато цікавих )пишіть у коментах або пишіть який аромат цікавить і я постараюся вам його описати.
Коментарі (0)