О'L

Natural Moisturizing Factors + PhytoCeramides vs Natural Moisturizing Factors + HA

Natural Moisturizing Factors + PhytoCeramides vs Natural Moisturizing Factors + HA

Упродовж останнього року (або навіть більше) моїм улюбленим базовим зволожуючим кремом був Natural Moisturizing Factors + HA.

Дуже я його нахвалювала та щиро радила всім.

Але при цьому останнім часом почула багато відгуків, що крем трішки пече та залишає після нанесення не дуже приємні відчуття - я цьому дійсно дивувалась, бо, незважаючи на те, що маю доволі чутливу шкіру, що схильна до подразнень, крем поводив себе досить гарно.

Моє щиро здивування щодо негативних відгуків було до до того часу, аж доки нещодавно я не отримала своє останнє замовлення від The Ordinary, у якому поміж іншим, був новий Natural Moisturizing Factors + HA.

Отже, маю таке відчуття, що виробник щось змінив у формулі продукта, оскільки цей новий крем дійсно мені трішки підпікає.

Не можу стверджувати це напевно, бо пакування від старого крема із зазначенням складу в мене, на жаль, не залишилось ( тож, порівняти його з новим не можу. Але виробник постійно попереджає, що оновлює свої рецептури та інколи формула продукта може відрізнятися.

Ну що ж, добре, що в замовленні в мене був ще Natural Moisturizing Factors + PhytoCeramides. І от він тепер, мабуть, стане моїм улюбленцем, бо враження залишив непогані )

Щоправда й ціна майже в два рази вища (

Natural Moisturizing Factors + PhytoCeramides vs Natural Moisturizing Factors + HA

Виробник зазначає, що крем з фітокерамідами - це їх найпоживніший та найпотужніший зволожуючий засіб, основними інгредієнтами якого є глікосфінголіпіди, гліколіпіди, жирні кислоти, PCA, лактат натрію, сечовина, гіалуронат натрію та амінокислоти.

У той час Natural Moisturizing Factors + HA містить гіалуронат натрію, аргінін, натрій PCA, PCA, лактати, молочну кислоту та мінерали.

Обидва засоби позиціонуються як емульсія, проте засіб з фітокерамідами має більш щільну структуру.

На фото нижче намагалась передати, як продукти розподіляються - засіб зверху - то Natural Moisturizing Factors + HA, знизу - Natural Moisturizing Factors + PhytoCeramides.

Обидва засоби не мають запаха та використовуються поверх активів.

Навіть у порівнянні із старою версією Natural Moisturizing Factors + HA, новий крем з фітокерамідами мені сподобався набагато більше. Використовую його лише на ніч поверх сироваток. Відчуття дискомфорту не маю, засіб дійсно непогано працює. Гадаю, взимку він особливо мені стане в пригоді.

Поки що він мені дуже сподобався, а от нову версію Natural Moisturizing Factors + HA залишу у якості крема для рук.