Оліч

Pharmaceris A Vita Sensilium Deeply Moisturizing Cream

Pharmaceris A Vita Sensilium Deeply Moisturizing Cream

Кілька днів тестувала цей кремчик з подарункового боксу і можу розказати про враження, що він про себе склав.

Крем йде ось в такій коробочці, в середині є листочок-інструкція, який зазвичай буває в коробочках з лікарськими препаратами. Тож складається враження що перед нами серйозний продукт.

Pharmaceris A Vita Sensilium Deeply Moisturizing Cream
Pharmaceris A Vita Sensilium Deeply Moisturizing Cream

Далі ми маємо пляшечку з кремом на 50 мл з помпою. Я люблю пакування з помпами, бо як на мене це більш гігієнічно, не потрібно лізти в банку пальцями, а ще крем не контактує з повітрям, тож не будет так швидко псуватися. Помпою можна регулювати кількість продукту, можна видавити трошки, а якщо зробити повне натискання, ви отримаєте досить велику горошину крему.

Далі щодо самого продукту:

Це зволожуючий денний крем з SPF 20. Як на мене, для літа цього замало, але якщо ви йдете на вулицю на годинку - то чом би й ні? Але на моїй комбінованій схильній до жирності шкіри він ще й відчувається доволі важко, через його щільну текстуру, тож я вважаю, що в моєму випадку він більше підходить на осінь або зиму. Зараз обличчя з ним стає масним дуже швидко, здається він навіть не до кінця вбирається (або можливо цілого натискання помни для мене забагато).

Тож скоріше за все, я залишу його на холодну пору, тоді і його живильна текстура буде в тему, і SPF 20 буде цілком достатньо. На щастя крем може зберігатися 12 місяців після відкриття, тож до зими точно достоїть.

Заявлено, що це гіпоалергенний продукт.

Також бренд пише, що не тестується на тваринах.

Якщо казати про склад, то я не дуже великий експерт, от скрін аналізу початку складу, бачимо що є складники з сереньою безпекою. Але погуглвши, не знайшла про них нічого дуже страшного.

В цілому, я можу сказати, що для дівчат з жирною шкірою це точно не найкращій варіант, а от власницям сухоі шкіри, особливо в зимку, думаю буде непогано)