Ya Yana

Новий фаворит в моєму догляді

Новий фаворит в моєму догляді
Новий фаворит в моєму догляді

З усіх можливих варіантів догляду я обираю для себе саме гідрофільні бальзами або олії. Останні ну надто швидко закінчуються, а от бальзамчики служать довго. Банки від Heimish https://club.makeup.com.ua/post/5862/ мені вистачило на пів року. Подивимось, як буде у цьому випадку.

Окрім економності використання, бальзами мають для мене наступні переваги перед іншими способами очищення:

1. Я точно знаю, що змила свій SPF. Про важливість цього чудово розписала B E L E N K A Y A у цьому пості https://club.makeup.com.ua/post/15268/.

2. Поєднання гідрофілка+пінка рятує мою шкіру від чорних цяток і сальних ниток. Так, вони все ще є, але я знаю картину, що була до такого догляду і точно можу сказати, що схема робоча. Проблемний носик виглядає as well as it can.

3. Дотре все, що не відтерла міцелярка. Я не використовую його для зняття макіяжу, бо дуже люблю малювати стрілочки і терпіти не можу відчуття олії в очах. Але, це чудо дуже добре змиває стійкі помади, перед якими моя міцелярна вода безсила.

Новий фаворит в моєму догляді
Новий фаворит в моєму догляді

Коротко: я точно замовлю його повторно. Можливо, і не раз.

Детальніше:

Аромат відсутній абсолютно. Ні напівтону травинки, ні акордику олії, нічогісінько — бездоганно.

Консистенція. Показую на відео як продукт просто таааане на шкірі. Він набагато краще емульгується за мій попередній бальзам. Наносячи на суху шкіру, вам не доведеться докладати купу зусиль, щоб його розподілити. Від тепла тіла бальзам стає дуже ніжною олійкою, а коли додасте води, то стане молочком, як і повинен.

Очищення. Відчуваю, що шкіра чиста після того, як використовую бальзам та пінку, але вона абсолютно не стягнена та дуже гладенька. До бальзамів я використовувала косметику, яка викликала бажання накласти на шкіру тонну крему для зволоження, одразу після вмивання. Тож, ми зі шкірою досі у приємному шоці.

Це страшне слово комедони! Користуюся продуктом десь півтора місяця і ми досі з ними не зустрілися. *постукала по усьому дереву, що тільки знайшла поруч.

Косметику змиває? На відео все дуже красномовно. Підводка не здавалася до кінця, але як тільки я піднесла руку під воду, щоб змити це місиво, вона теж покинула мене.

Додам, що мою кохану Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick у найяскравішому червоному відтінку, вона змиває в нуль і без зайвого тертя. В той час, як міцелярка лишає червоні плями.

❤️