Пінка для вмивання із зеленим чаєм для жирної шкіри Joko Blend Washing Foam

Пінка для вмивання із зеленим чаєм для жирної шкіри Joko Blend Washing Foam

Як заявлено виробником: Безсульфатна м"яка пінка для вмивання з екстрактом зеленого чаю призначена для жирної шкіри. Вона делікатно очищує від забруднень та макіяжу. Створена на основі рослинного ПАР Olyvoyl Glutamate, який підтримує оптимальний рН-баланс та зволожує шкіру. Гідролат жасміну, екстракт зеленого чаю, олія жожоба та Д-пантенол знімають запалення та почервоніння, надають шкірі матовий здоровий колір. Не містить SLES та SLS.

Коли я читаю цю інформацію, думаю, що зволожити шкіру пінка не може - аби тільки просто не сушила її. А на рахунок зняття запалення та надання шкірі матового вигляду - для цього ми наносимо основний догляд, після вмивання.

Пінка призначена для жирної шкіри. Я маю шкіру комбіновану, з періодичними висипаннями, тому ця пінка мені підходить.

Об"єм - 150 мл. Спочатку, я подумала що це мало для пінки для вмивання, адже я таким продуктом користуюсь 2 рази на день, вранці та ввечорі.

Пінка для вмивання із зеленим чаєм для жирної шкіри представлена у флаконі зі зручним дозатором, має силіконову щіточку для вмивання. Я такими щіточками користуватися не люблю, зняла її одразу. Наношу пінку на долоні і вмиваюся. Мені достатньо 2 натискань дозатора - це доволі економне використання. Дозатор добре формує пінку.

Аромат приємний, ледь відчутний. Справді пахне зеленим чаєм.

Очищення дуже делікатне. Очищення до скрипу від цієї пінки не отримаєте. Але пінка якісно очищує шкіру, тобто після вмивання ви отримаєте відчуття повної чистоти. І при цьому не буде сухості, стягнутості. Відчуття, що потрібно терміново зволожити шкіру теж не буде. Завдяки складу, не порушує захисний бар"єр шкіри обличчя.

Я використовую пінку зранку - для змивання себуму , який накопичився на обличчі вночі та вечірньої доглядової косметики. Та ввечорі - на етапі двоетапного очищення шкіри - коли потрібно змити залишки гідрофільної олії з обличчя. В обох випадках пінка працює чудово.

Ціна - приблизно 200 гривень. Я б не сказала, що це дешево. Але для хорошої пінки - досить прийнятно.

У висновку до плюсів можу віднести:

➕ Український бренд 🇺🇦

➕Зручна упаковка

➕ Ненав"язливий аромат

➕ Економне використання

➕Не містить сульфатів

➕ Добре очищує шкіру

➕ Помірна ціна, враховуючи економне використання

А мінуси? Думала я довго. Їх просто немає для мене.

Єдине - ця пінка не змиє з лиця декоративну косметику. Але, такої задачі я для пінки і не ставила. Тому, для мене це не мінус.

Пінка і справді добре підійшла мені. Колись точно придбаю її ще раз.

Ніжна пінка для вмивання українського бренду Joko Blend подбає про глибоке та делікатне очищення шкіри, схильної до надмірної жирності.

Рекомендую спробувати!