Патчі для очей, регенерувальні Mizon Snail Repair Intensive Gold Eye Gel Patch

Патчі для очей, регенерувальні Mizon Snail Repair Intensive Gold Eye Gel Patch
Патчі для очей, регенерувальні Mizon Snail Repair Intensive Gold Eye Gel Patch
Патчі для очей, регенерувальні Mizon Snail Repair Intensive Gold Eye Gel Patch

Гідрогелеві патчі для очей корейського бренду Mizon з муцином равлика.

Як заявлено виробником: патчі допомагають розгладити зморшки, усунути темні кола, зменшити мішки під очима, зробити шкіру пружнішою. Їх можна накладати не лише під очі, але й на область носогубних і міжбрівних складок.

У складі емульсії є равликовий муцин, ніацинамід, пептиди колагену. Ці компоненти дійсно працюють в заявленому виробником напрямі. Точний склад є на упаковці - додаю фото нижче.

Патчі для очей, регенерувальні Mizon Snail Repair Intensive Gold Eye Gel Patch

Це мої перші патчі для зони під чима.

Спеціально зняла розпаковку, щоб тим, хто шукає патчі, було простіше обрати.

Мені дуже сподобалась упаковка. Гарна картонна коробочка, баночка з якісного пластику. Баночка має 2 ступені захисту: фольгована мембрана - яка гарантує, що перед вами в коробочку з патчами ніхто не ліз; та пластикова заглушка - яка буде захищати від висихання емульсії під час всього користування патчами. Додатоково, у комплекті є лопаточка, щоб діставати патчі з баночки. Лопаточка теж має індивідуальну упаковку.

Емульсії в баночці багато, патчі плавають в ній.

Патчі доволі великого розміру, мають золотий відблиск.

Аромат косметичний, приємний, не сильно виражений.

Кількість - 60 штук, тобто на 30 застосувань.

Вечірня рутина - це завжди б"юті процедури.

Наносила різними способами (на фото видно) - патчі однаково добре лягають.

  • Патчі дуже тонкі - їх можна порвати ще на етапі взяття з баночки. Потрібно переносити з баночки на обличчя дуже обережно.
  • Емульсії на кожному патчі достатньо. Тобто, з них не тече, але вони і не сухі.
  • Патчі добре приклеюються - з цим у мене проблем не виникло.
  • Тримала на обличчі приблизно 30 хвилин. При цьому займалася домашніми справами (ходила, прибирала, мила посуд). І патчі залишалися на тому ж місці, куди я їх приліпила. Це я веду до того, що патчі дуже добре тримаються. Коли ними користуєшся не потрібно лежати і не ворушитися, щоб вони не злізли. Полежати, звичайно, теж можна і треба! Але ви вирішуєте самі, що будете робити, коли користуєтеся патчами.
  • Емульсія має золоті мікрочастинки. Вони майже не помітні. Шкіра під очима не сяє після використання.

Який же ефект я отримала після зняття патчів?

Одразу після зняття патчів - шкіра була наповнена зсередини. Таке враження, мімічні зморшки розгладилися, зникли. Шкіра була дуже зволоженою і пружною. Я була здивована, і навіть трішки в шоці. Щодо зменшення темних кіл під очима - то цього мені ніколи не досягти. Темні кола зі мною давно, це моя особливість. А от набряки цими патчами прибрати можна, особливо це вдасться, якщо перед нанесенням охолодити патчі в холодильнику. Ефект мене вразив. Я була задоволена.

Трошки пізніше (через хвилин 20) мої мімічні зморшки з"явилися знову. Це і не дивно, бо ми з вами використовуємо активну міміку обличчя в житті. Шкіра залишилася зволоженою. Але, зверху, я все ж нанесла свій звичний крем на зону навколо очей. Зараз я користуюсь Medi Peel Peptide 9 Hyaluronic Volumy Eye Cream https://club.makeup.com.ua/post/12717/

Патчі свою функцію (яка заявлена виробником) виконують на 100%.

Вони розгладжують, зволожують, насичують шкіру під очима.

Але цей ефект не довготривалий, і не накопичується.

Ціна цих патчів 600-700 гривень. За такі гроші я б їх точно не придбала сама. В такому ціновому сегменті можна купити хороший крем для зони під очима, в об"ємі 30-40 мл. І цього крему вистачить точно на довше, ніж на 30 застосувань. І головне, від хорошого крему буде накопичувальний ефект.

Тобто, свою думку щодо патчів я тільки підтвердила - краще взяти хороший крем.

Це не означає, що ці патчі погані. Вони мені навіть сподобалися. Бо їх можна застосовувати у якості SOS-засобу, коли терміново потрібно зволожити шкіру та надати їй пружності.

Буду надалі користуватися з задоволенням.