Zhukovka 🌸

Що Таке бустер для обличчя ?

Що Таке бустер для обличчя ?

Що таке бустер???
Бустер - це косметичний засіб, який збільшує дію від продуктів для основного догляду або прискорює їх ефект.

Ця б'юті-новинка допомагає активним речовинам звичних косметичних засобів працювати набагато швидше і відразу за призначенням. Бустер - це щось середнє між кремом і сироваткою для обличчя.

Вік: 18+
Призначення: заспокоєння, проти запалень
Час застосування: універсальний
Стать: для жінок
Класифікація: професійна
Тип шкіри: жирна, проблемна
Країна ТМ: Ізраїль
Зроблено в: Україна

Бустер працює як антисептичний засіб, надає протизапальну дію та нормалізує роботу сальних залоз. Активні комплекси та кислоти відновлюють поверхню шкіри шляхом відлущування, допомагають видалити бруд, масло та забруднення, одночасно підвищуючи ефективність лікування акне. Комбінується з іншими препаратами Pelart Laboratory.

Інгредієнти: Вода Очищена, Нікотинамід, Екстракт Листя Гамамелісу, Альгін, Лізин, Серин, Молочна Кислота, Токоферилацетат, Пропіленгліколь, Гліколева кислота, Саліцилова Кислота, Сік Алое, Гіалуронат Натрію, Екстракт Листя Розмарину, Піроктон Оламін, Кофеїн, Азелаїнова Кислота, Екстракт Квітів Гібіскуса, Протеоглікан, Хлоргексидину Диглюконат, Стовбурові Клітини Яблука, Полісорбат 20, Сополімер Акрилоїлдиметилтаурат Амонію/ѴР, Гліце- рин, Парфум, Сорбітанкаприлат, Бензойна Кислота.

Спосіб застосування :

Бустер використовувати вранці і ввечері, поєднуватиз будь-якими продуктами. Можливо використовувати на етапі сироватки, або додавати кілька крапель бустера в крем.

Мої враження :

З бустером познайомила дерматолог для лікування акне і як обов'язковий етап після пілінгу. Перші враження , гелеобразна прозора рідина, яка при потраплянні на шкіру починає танути. Має легкий квітковий аромат. Аромат нагадує недорогу косметику. Після використання відчувається зволоження шкіри обличчя, але як на мене , то краще скористатись хорошим кремом! Покращень або прискорення в боротьбі з акне я не помітила.

Поставила галочку,що спробувала щось нове із Beauty сфери. Більше не замовлятиму