Blondie_rs

Сироватка, яка здивувала: продовження про The Skin House

Сироватка, яка здивувала: продовження про The Skin House

Всім привіт! Спішу ділитись із вами враженнями про цю милу баночку та одразу хочу сказати: я мало від яких сироваток в захваті. Ну, якщо не враховувати засоби з ніацинамідом/цинком чи вітаміном С, то зазвичай для мене сироватки не грають практично ніякої ролі. Але, не цього разу.

Вчора я писала відгук на крем з даної серії, кому цікаво, можна прочитати туть: https://club.makeup.com.ua/post/15867/

Сироватка, яка здивувала: продовження про The Skin House

Повторюсь на рахунок того, що коробки від продуктів ось такі червоненькі, а не бежево-білі, як у більшості відгуків в інтернеті. Тож думаю, в мене просто з нової партії. Баночка у мене у форматі 50мл.

Трішки непривично бачити сироватку з такою помпою без повноцінної кришки [не знаю, чому тут такий стереотип виник в моїй голові]. Виробник задовільнився ковпачком на дозатор, щоб при транспортуванні нічого не повилазило.

Аромат у сироватки не такий насичений у порівнянні з кремом: він ближче до ненав'язливого квіткового, тож його практично не чути.

Найцікавішим для мене була текстура: вона неодмінно нагадує мені гель [на фото навіть силікон нагадує]. Вона доволі плотненька по відчуттям, але надзвичайно легка на шкірі. Абсолютно не відчутна та не дратівлива. Швидко впитується та доволі економна: всього лиш одної краплинки достатньо, щоб розподілити на певну частину обличчя.

Як і крем, так і сироватку - я передала для тестування мамі, адже на моїй нормальній шкірі 20+ нічого загалом не видно 🤓 Від себе скажу: сироватка мені сподобалась навіть більше чим крем! Вона надзвичайно приємна на обличчі, гарно пом'якшує та зволожує [справді, наче такий добротний гель]. Навіть якщо нанести трішки з надлишком - вона не буде нікуди скочуватись. Серед великих плюсів можу відзначити й дозатор - це безперечно виграшний варіант в плані гігієни.

У комплексі сироватка+крем працюють відмінно. Після 2 тижнів користування мама зауважила вирівнення тону шкіри, пом'якшнення та достатньо зволожене обличчя. Легку підтянутість також ці засоби надали, як і візуально зменшили глибину зморшок. Ліфтинг-ефект гарантований, а ще чудовий настрій зранку, адже мама сказала наступне: "Шкіра виглядає молодшою та підтянутою. Я собі подобаюсь!".

Читала в декотрих відгуках таку думку, що сироватка може навіть використовуватись в сольному використанні, адже має достатньо зволожуючих властивостей. І це правда. Але я все одно по привичці люблю закривати кремом. Проте, як варіант на літо, якщо ви не хочете надто багато шарів на обличчі; хоч по текстурам невагомі як сироватка, так і крем. Не надають суперблиску та цього надлишку, що також є плюсом. При потребі можна просто нанести ще один шар крему.