saybeautyk

Ідеальне мило для вмивання

Ідеальне мило для вмивання
Ідеальне мило для вмивання

Я вже згадувала про цей продукт у своїх постах, але хочу зараз детальніше розповісти. Я придбала його випадково в магазині, коли воно коштувало 50 грн, ну по приколу думаю дай гляну на склад) а він виявився НОРМАЛЬНИЙ 😳

Основу складають виключно мʼякі ПАР (коко сульфат, кокоїл ізетіонат в обох милах). Є також молочна кислота, гліцерин (який відноситься до НЗФ) і олії (ши, авокадо, абрикосових кісточок). Поправки лише на те, що у рожевому мильці є каолін та ілліт, тож по суті воно має бути більш «очищуюче».

Ідеальне мило для вмивання
Ідеальне мило для вмивання

Мило йде у картонній коробочці, що не є дуже зручним для мене, тож я зберігаю його у своїй рожевій мильничці і просушую повністю після кожного використання. За цим важливо слідкувати.

Витрата дуже економічна, бо воно дає багато піни. Звичайно, що спочатку треба розмилити його в руках, а вже потім наносити пінку на обличчя, і ні в якому разі не інакше.

Так от, пінка дуже делікатна, вона як хмаринка - легенька і ніжна. Не сушить шкіру (хоча я зараз на бензоїл пероксиді і у мене зневоднена шкіра з порушеним барʼєром). Прекрасно очищує обличчя без скрипу.

Це вже мій третій і четвертий брусочки 🫣 їх я купила по 30 грн, бо це просто смішна ціна за цілком нормальний продукт, який гарно виконує свою функцію. Для мене дане мильне стало базовою базою, я його використовую в основному зранку, але іноді і ввечері, бо дуже тягнеться рука.

Рекомендую всім, цей продукт увійшов у мій топ засобів 2023 року 100%. Однозначно буду купувати ще, бо я собі вже пригледіли інший базовий очисник, але все одно не можу злізти з цього мила) Що хочу сказати про відмінності між зеленим та рожевим - для мене їх немає. На моїй шкірі вони дають однаковий ефект і відрізняються лише кольором та ароматом.

Єдиний момент, який мені не подобається - це те, що коли залишається вже обмилок - він повністю не просихає ну ніяк у мене, перетворюється в кашу і я просто мию ним тіло. Але за таку ціну не шкода)

Я б купувала його і за 150 грн, якщо чесно, але за 30 набагато приємніше🤣

Діліться своїми улюбленими базовими і активними очисниками, буде дуже цікаво відкрити для себе нові продукти 🥰