Dr.Ceuracle Hyal Reyouth Night Cream
Зволожуюча крем-маска від Dr.Ceuracle 💦
Близько місяця тому шукала собі новий крем для обличчя на ніч, щоб добре зволожував шкіру. Пройшло достатньо часу з моменту покупки, тому тепер можу поділитись відгуком на крем 😊
➡️ Що заявляє виробник:
- містить вітаміни і 6 видів гіалуронової кислоти, які допомагають затримати вологу всередині, що відновлює клітини та захисний бар'єру;
- має пантенол, що сприяє загоєнню ран, і олію макадамії, що усуває запалення та ефективно живить;
- збагачує клітини корисними вітамінами;
- легко наноситься та швидко вбирається шкірою;
- свіжий аромат;
✅ Мій досвід і відгук
- Крем білого кольору, (!) дуже густий. Я декілька днів підряд помилялася з обʼємом і не могла правильно підібрати для себе «дозування». Через це крем не вбирався нормально і моя подушка була в кремі (такого ніколи в житті не траплялося😢). Потім вже приловчилася і підібрала обʼєм. Тому пункт що крем легко вбирається я для себе викреслюю 🥲
- Аромат майже не відчуваю. Запах якийсь є, але він дуже непомітний для мене.
- Дійсно добре зволожує. На ранок можна відчути всю дію крему за ніч, тому обличчя добре виглядає 🥰
- Стосовно того що крем може прибрати запалення , я не можу підтвердити бо запалень не мала за місяць.
- Ніяких алергічних реакцій на крем не було.
Думаю, цього крему вистачить мінімум на 4 місяці враховуючи його насиченість.
Можу сміливо рекомендувати як частину нічного догляду, для тих хто шукає крем без вираженого запаху з сильними зволожуючими властивостями.
Не зважаючи на те що спочатку мені було важко користуватися кремом, я дуже задоволена результатом
😎
всім summer love 💕
Коментарі (0)