О'L

Що таке Shelly?

Що таке Shelly?

Після купи позитивних відгуків на цей пілінг вирішила, що мені також він вкрай необхідний!

Але спочатку як завжди, мені стало цікаво дізнатися, що таке це Shelly.

Це окрема лінійка компанії ProCare, спрямована на догляд за ручками та ніжками. ProCare також володіє такими брендами, як Joko Blend, Barbers, Shelly, Tink, Touch Protect, Medosana, Medosan.

Про них я нічого не чула до того часу, доки не отримала подарунковий бокс з деякими продуктами Joko Blend. Враження вони в мене залишили доволі позитивні, тож, поки нічого поганого про бренд сказати не можу. Я так розумію, що він позиціонується як "найдорожчий" та "найякісніший" серед брендів ProCare, Tink же навпаки "найбюджетніший" та доволі посередній.

Згідно даних Укрпатента, торговельні марки зареєстровані десь два-три роки тому.

Наскільки мені відомо товариство наразі не має високих націнок на свою продукцію та використовують більш-менш якісну сировину, виробництво має сертифікат ISO 22716, виданий акредитованим органом в Польщі, а з висновками Держсопживслужби на виробляємую продукцію можна ознайомитись на їх сайті. Тож, поки що нічого поганого сказати не можу.

Shelly знаходиться в середньому ціновому сегменті. Засоби є доволі доступними для дівчат, що займаються манікюром, а якість більш-менш норм.

Отже, пілінг-скатка для рук і ніг - це мій перший продукт від них.

Щоб побачити максимально можливий результат, я вирішила протестувати його на чоловіку.

У мене просто стопи більш-менш у нормальному стані - я користуюсь кремом та пемзою кожен день та педикюром не нехтую. Тож, не впевнена, що результат на мені був би сильно помітним.

Чоловік звісно ж так "не заморочується", тож результат "до" та "після" був більш вражаючим.

Стопи дійсно стали біль гладенькими, та з ніг "скотилась" купа бруду (додала для наглядністі це "фе" у карусельку").

Продукт схожий на рідкий гель блідо-рожевого кольору із запахом троянди. Доволі лагідний, На фото показала скільки засобу витратила за один раз на дві стопи. До цього баночка була повна майже до краю.

Загалом сподобався.

До замовлення було додано ще три семпла кремів для рук. Я такі "подарунки", звичайно, дуже люблю, тож спробую ще їх )