Demchenko Alina

Знайомство з аптечною доглядовою косметикою бренду Pharmaceris

Знайомство з аптечною доглядовою косметикою бренду Pharmaceris
Знайомство з аптечною доглядовою косметикою бренду Pharmaceris

Так як я не мала досвіду з подібною категорією косметики, я навіть не знала чого чекати.

Хочу спочатку розповісти про серію для обличчя для чутливої шкіри.

Так, завдяки мейкапу в мене з'явилась Pharmaceris A Puri Sensilium Soothing Foam та Pharmaceris A Vita Sensilium Deeply Moisturizing Cream. Данні засоби мають гарний, лаконічний дизайн в світлих тонах. Данні засоби позначені літерою А - це серія для чутливої шкіри і в колекціє є не лише пінка та крем, там доволі гарний асортимент.

Що ж, трошки про мою шкіру: вона як хамелион, то жирна, то нормальна, то чутлива, то проблемна, а інколи і суха. В мене нема якогось супер догляду і впринципі нема супер критеріїв для засобів. Аллергії нема, єдине що погано переношу санскріни. Спеціально не читала відгуки на засоби, що б не проспойлерити собі тестування))

І пінкою і кремом - користувалась зранку.

Знайомство з аптечною доглядовою косметикою бренду Pharmaceris

Почнемо з того, що я протестувала в перчу чергу - з пінки.

Засіб має класичну помпу, без якогось наваторства. Вона зручна, видає нормальну кількість продукту, не западає і зроблена з якісних матеріалів. Аромат у засобу нагадує якесь антибактеріальне мило, наче ти зайшов до аптеки. Він не залишається на шкірі, а також під час вмивання - не дратує. Засіб має густу піну, доволі щільну. Спершу, мені задлось що засіб доволі не економічний. Вперший раз, я використала повний натиск і помітила, що для мене продукту навіть занадто. Навіть у пляшці було помітно що я використала багато засобу як для одного разу. Але потім, я почала використовувати десь пів натиску і мені цього було придостатньо.

Пінку використаю на вологе обличчя і легими рухами, розтираю по обличчю. Засіб дуже лагідний, не сушить і дарує шкірі відчуття комфорту. Після змивання, шкіра чиста, але не відчувається а ні скрипу, а ні сухості. Я навіть не зрозуміла що вмилась, але шкіра приємна на дотик.

Пінка гарно прибираєж залишки бруду та косметики. Шкіра реагує на засіб нормально. Нових висипань - немає, а старі - на місці))

Не можу сказати, що цей засіб творить якісь дива, ні - він доволі звичайний. Але хочу відмітити, що він дійсно лагідний та не агресивний. Я поки що сховаю його, бо в літку мені хочеться трошки краще вимити шкіру, але коли взимку моя шкіра буде більш чутлива - цей засіб буде моїм маст хевом.

Ніжна, щільна, делікатна пінка: 9/10

Цей крем, з самого початку, показав себе трошки не так як я очікувала. Коли розмова йде про чутливість, ніяк не очікуєшь побачити доволі густий та жирнюсінький кремчик ( йому місце у серії для догляду за сухою та зневодненною шкірою).

Крем має щільну та густу консинстенцію, трошки нагадуючи якийсь батер. Дозатор у засоба дуже якісний, зручно дозувати продукт .

В цьому засобі є СПФ, тому якщо керуватися логікою - це денний крем. Він має ненав'язливий аромат, не такий активний як у пінки, але теж віддає аптекою. До цього можна звикнути.

Чесно кажучи, негативної реакції як прищі - не було. Але це не мій засіб. Він для мене доволі не комфортний. Скільки б я не наносила , я його сильно відчуваю. Наче мої пори щось забиває. Так, це великий плюс, що від нього нема негативної реакції, чорних цяток, прищів , тощо.

Я не думаю, що цей крем в мене прижеветься, хоча я даю йому шанс якось проявити себе , але скоріш за все - віддам мамі ( в неї якраз суха шкіра).

5/10 - просто не для мене