Ya Yana

Бальзам для губ цього літа

Бальзам для губ цього літа

Чергова драма, куди ж без неї

Колись за зволоження шкіри губ у моїй косметичці відповідав лише Кармекс. Відбулося звикання і без цього бальзаму губи набували сухість пустель. Окрім того, трошки лякало відчуття оніміння на губах, що прийшло з часом. Цей продукт рятував від наслідків прийому ретиноїдів, але така "залежність" мене не влаштовувала, тому наші шляхи розминулися.

Після аб'юзивних стосунків із Кармексом, я відмовилась від будь-яких бальзамів. Через декілька місяців губи почали почувати себе комфортно і без них.

Зараз я використовую бальзами тільки за потреби. Наприклад, як основу під макіяж губ, особливо коли помади стійкі і мають тенденцію стягувати шкіру. А ще під час бігу, щоб не обвітрювати.

Бальзам для губ цього літа
Бальзам для губ цього літа

Зручно наносити. Для мене це ідеальний формат паковання, відкрутив кришечку та наніс. Не треба додаткових аплікаторів, діставати якісь щіточки. Після бальзамів в баночках, я прям відчула на скільки полегшилось життя.😅

Аромат. Знаєте, інколи находить оцей стан, коли хочеться скупити різні дрібнички одного кольору, або затаритися косметикою з конкретним ароматом. Попайки на кокосові та грушеві нотки в мене вже пройшли. Нова любов — манго. Він звучить дуже легенько, на губах майже не відчутний, як на мене, хотілося б сильніше. Проте, завжди краще, коли аромат не заважає.

Консистенція. На відео вона трошки густувата, але як тільки бальзам доторкнеться до шкіри, він тане і нагадує ніжну олійку.

Що толкового у складі? Там є олії жожоба та виноградної кістки. Вони круті у зволоженні, живленні, прискоренні регенерації та збереженні пружності.

Блиск. На жаль, фото не передає його в повній мірі. Але блиск присутній, тому продукт можна нанести як під помаду, так і поверх неї, щоб додати ефект глянцю.

Як відчувається на губах? З цим пунктом мені було важко вгодити, але бальзамчик зміг. Він не липкий і не жирний, а просто приємний. Лишається зі мною протягом всієї пробіжки і не тікає з губ.

Смак. Ось тут вийшло дивно, бо я не звикла відчувати смак бальзаму, або не надавала цьому значення. Tink Mango має дещо солодкий присмак, який інколи дає про себе знати.

Бальзамчик сподобався, планую спробувати й інші від цього бренду, коли нарешті заспокоюся з тим манго.😂