Гідрофіль ний бальзам Clinique: зніми з себе цей день
Один із бестселерів бренду і улюбленець блогерів - який він?
В мене міні-мініатюрна версія, якою зі мною ласкаво поділилася моя подруга Оля💜, бо я давно його хотіла собі.
Як завжди, я люблю розбирати склади засобів, бо маю проблемну шкіру і якщо склад такий собі - я засіб не беру.
Поїхали.
Ethylhexyl Palmitate (розчинник, замінник олії), Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil (сафлорова олія, рівень комедогенності - 0), Caprylic/Capric Triglyceride (емоленти, отримані з кокосової олії), Sorbeth-30 Tetraoleate (емульгатор), Polyethylene (в даному випадку - стабілізатор емульсії), PEG-5 Glyceryl Trisostearate (емульгатор), Water/Aqua/Eau (водичка 💦), Tocopherol (вітамін Е), Phenoxyethanol (консервант).
Текстура у нього в цілому як у будь-якого гідрофільного бальзаму - схожа на розтоплений парафін. Аромат легкий і ледве чутний, можна сказати, що взагалі відсутній. Бальзам дуже швидко тане на обличчі, гарно очищує та без проблем емульгується з водою і видаляється. Не залишає ніякої жирної плівки по собі або неприємних відчуттів.
Макіяж змиває достойно - в мене з першого разу залишилися лише чорні кола під очима під туші та підводки, але я взяла невеличку горошинку і просто ще раз провела процедуру, тільки вже виключно на очах - все чисто.
Витрата - дуже економічна, баночки на 125 мл, я думаю, легко вистачить на 6 місяців, а 200 мл - на рік.
Мені продукт дуже сподобався і я вважаю його достойним уваги, але ціна без знижок завищена, як на мене. Тому краще брати на сейлі . Ніяких нових висипань чи комедонів продукт не викликає, тому для проблемної шкіри буде ок💜
Коментарі (0)