saybeautyk

Повний огляд на подарунковий бокс від MakeUP та Shelly🇺🇦

Повний огляд на подарунковий бокс від MakeUP та Shelly🇺🇦

Мій фаворит - скраб. Про нього я вже писала в окремому дописі👉🏻https://club.makeup.com.ua/post/15420/. Основу складає цукор, мʼяка ПАР і олія ши - саме завдяки такому поєднанню продукт максимально комфортний у використанні. Навідміну від сольових скрабів, він зовсім не подразнює шкіру і не викликає печіння, що є важливим для власниць сухої та чутливої шкіри, як у мене. Після душу шкіра зволожена і не хочеться пригнати у ванну з кремом. Бонус - неймовірний свіжо-квітковий аромат чистоти, ідеальний для літньої пори. Цей продукт найбільше сподобався з боксу і я однозначно буду його повторювати ще, бо тепер я знайшла СВІЙ скраб💜💘

Повний огляд на подарунковий бокс від MakeUP та Shelly🇺🇦

Чудова поживна олійка з дуже натуральним запахом полунички, не хімозним і не приторним. Класно помʼякшує кутикулу і забирає сухість. Як і всі олії для кутикули - жирна, тому я використовую на ніч, адже це дуже зручно і зранку руки зволожені та «напитані». Чудово доповнює процедуру манікюру, якщо ви робите його самостійно наприклад. Для професійного використання теж підійде, адже наприклад моя мама, яка є nail-майстринею, кожному клієнту після процедури наносить олійку для кутикули. Якщо для вас зручно використовувати такий продукт - раджу від душі хоча б заради аромату. Я, до речі, на ніч можу наносити її не тільки на кутикулу, а повністю на всі руки або додавати у крем - це підвищує його поживні властивості, якщо крем недостатньо зволожуючий.

В її основу поклали рисову олію, олію жожоба і солодкого мигдалю, а ще вітамін Е і ретиніл пальмітат. Будемо реалістами - укріплення тут ніякого і не буде, немає компонентів у складі для цього, але як олійка для кутикули - чому ні? Вона теж чудово живить шкіру. Але я все ж таки наношу цю сироватку на нігті на ногах, бо там в мене немає покриття і я часто їх ламаю (хоч і самі по собі нігті не тонкі) - тому для мене продукт цілком актуальний. В мене ще дуже лущиться шкіра на вказівних пальцях на ногах - туди теж втираю сироватку, щоб олійки розмʼякшували шкіру. Продукт хороший і вартий уваги, але я вважаю, що все ж таки його теж потрібно було назвати «олія для кутикули», а не «укріплююча сироватка».

Оце - бомба! Мені прям сподобалось. Я одягала носочки десь на годину перед педикюром, а після цього чистила кутикулу (обрізним методом). Мені дууууже зайшов стан ніжок після процедури, вони були мʼякенькі, шкіра розгладжена, наповнена. Склад збагачений емолентами (парафін в основі), гідролізованим колагеном, каприловими тригліцердами, гідролізованим кератином та екстрактом лотоса. Аромат - дуже приємний і ненавʼязливий. Віддушка - це взагалі фішка бренду, як на мене - в них майже всі продукти дуже приємно пахнуть, без різких «дивних» запахів. Всі парфумерні композиції звучать дуже спокійно і органічно. Мені більше сподобалося використовувати шкарпетки після педикюру як маску - тоді ефект ще кращий. Раджу на всі 100%, я ними користувалася і раніше, бо мама для роботи їх брала собі, тому для майстрів це теж крутий продукт. Додаю фото у процесі і після :)

Це просто нереальне спа для ручок. Знову ж я тут знімаю шляпу за аромат - пахне чайною трояндою, дуже тонко. Мені сподобалось. Продукту вигляді пудри, в якій справжні пелюстки - 20 г треба змішати з 70 г водички, швидко заколотити і нанести на руки. Потім зняти маску одним шаром. Після процедури ручки зволожені, стягнутість шкіри усунена. Крем використовувати не хочеться, але для закріплення ефекту я б рекомендувала це робити. Я віддала цю масочку мамі, бо самій мені не дуже зручно її робити - тож надалі моїм ручкам саме матуся буде проводити такий спа-релакс)))

В основі складу ідуть бактеріостатичні засоби з антиперспірантним ефектом -алюмінію хлорид та фарнезол. Обережно - останній може викликати алергію! Це єдиний продукт з усього боксу, у якого доволі дивний аромат - описати я його не можу, але і неприємним назвати також. Він просто реально дивний))) скажу чесно - в мене ноги активно пітніють, але неприємного запаху ні від ступней, ні від взуття ніколи немає, тому оцінити ефективність на 100% я, мабуть, не зможу. З цим дезодорантом ноги менше пітніти не стали, але з ним якось спокійніше))) я вирішила залишити його собі як дезодорант для взуття, тим паче все одно давно такий засіб хотіла, щоб час від часу можна було дезінфікувати кросівки (бо я влітку не ношу відкрите взуття майже ніколи, лише кросівки/кеди). А ще я проводила експеримент і використовувала засіб в якості дезодоранту під пахви - мені сподобався ефект))) пітніти я так само не перестала, звичайно, але неприємного запаху не було, і це мене дуже порадувало. При нанесенні пахви пекли - це не дуже порадувало, але і у складі є спирт, тому цілком логічно. Можна було б спокійно використовувати засіб як дезік саме для пахв, але для мене аромат не дуже, от якби був якийсь квітковий чи пудровий - тоді так. Тому тепер у нього почесне місія - дезодорувати наші з коханим кросівки.

В цілому від боксу у мене залишись дуже приємні відчуття - майже всі продукти мені зайшли і я з радістю їх протестувала. Круто, що можна доглядати не тільки за шкірою обличчя, а і за шкірою рук і ніг. Дякую команді MakeUP за можливість протестувати такі чудові продукти нашого українського виробника, а бренду Shelly - за якісні засоби і за те, що нам є чим пишатися💜