Alyona Fedyk

Огляд бальзамів для губ: порівнюю Carmex, Kiko та Yves Rocher

Огляд бальзамів для губ: порівнюю Carmex, Kiko та Yves Rocher

Я шукала свій ідеальний бальзам багато років. Перша моя успішна знахідка – це Neutrogena Intense Repair. Бальзамчик з гелевою текстурою, у тубі, а його дія дійсно вражала. Він гарно зволожував та навіть відновлював дуже суху шкіру губ. Але з часом його зняли з виробництва, а коли повернули, то його формула вже перестала бути такою норвежською:) Довелось шукати щось інше. Ділюсь, з чим мені довелось “співпрацювати” та що зараз є в моїй косметичці.

О, це моя любов. Все, що потрібно, є в цьому засобі: і SPF-фільтр, і зволожувальна формула без парабенів та барвників, і загоювальні властивості. То в тюбику чи в баночці? Однозначно в баночці! Рік тому на зміну класичному прийшов кавуновий, і він таки став ідеальним, адже класичний має не дуже приємний запах акварельних фарб, а ось кавун – це щось. Carmex має легку охолоджувальну дію, але це, напевно, тільки для того, щоб відчути, що в тебе є губи:) Ніякого volume-ефекту. Та й навіщо він, якщо є найкраща турбота? Навіть найзапущеніші сухість, стягнутість та пошкодженність (аж писати це боляче) цей засіб здатен виправити. Я обожнюю його в якості нічної маски для губ. Однозначно мій фаворит!

Ви, напевно, подумаєте, що я рекламний агент цього бренду, але ні:) Свого часу, коли він ще не був представлений в Україні, мені довелось стати постійним клієнтом бренду та дійсно відчути переваги цих недорогих (по міркам Європи) продуктів… Альтернатив не було, але, зізнаюсь, Kiko Milano – дуже гідний бренд. З того часу ми дружимо, і деяким продуктам я таки не знайшла заміну. Отож, бальзам від Кіко презентований ними ж як крем-перфектор для губ. Я люблю цей рожевий відтінок, який дійсно згладжує губки. Формула дає достатньо зволоження, але не живлення. Крем не загоїть ранки та тріщинки, а лише покращить і без того непоганий стан шкіри. Відчуття прохолоди приємне, але губки теж не стають більшими. Принаймні мої не стали, але я й не прошу:) Засіб презентований у дуже красивій тубі в стилі блисків Кіко, але з білою кришечкою.

Дизайн казковий! Такий милий та чарівний… Ця крапелька лише на вигляд така ніжна, але насправді тверезить наче холодна вода:) Я не знаю, кому прийшло в голову зробити бальзам для зволоження губ з такими великими блискітками. На губах це відчувається, наче скраб, але якщо губи потріскані (а вони такі, раз ти хочеш їх зволожити бальзамом), то це катастрофа. Ці перламутрові “гіганти” врізаються в усі проблемні зони на губах. Зволоження, як вже зрозуміло, ти явно не відчуєш. Хех, принаймні потішиш себе красивим пакуванням:) Та якщо використовувати його як блиск (на вже зволожені губки). то дуже навіть цікавий ефект. В мене відтінок 01.

Класичний стік. Приємний аромат, делікатна текстура, на 98% натуральна формула без мінеральних олій, хороші зволожувальні властивості. Як для цього, вже звичного для нас формату, цей засіб дійсно гідний уваги. Він дуже добре захищає губи від обвітрення та морозу, бо наче покриває їх комфортною плівкою. Варіант на щодень в якості захисту губ у холодну пору року.