Вітамінна маска для обличчя з екстрактом каламансі Farmstay Real Calamansi Essence Mask
Тканинна маска корейського бренду Farmstay, як заявлено виробником, надає природне сяйво, усуває сліди перевтоми, має себорегулюючу дію.
Спосіб застосування: нанести маску на суху чисту шкіру обличчя на 10-20 хвилин. Зняти маску, та залишити на обличчі есенцію до повного вбирання.
Есенція рідка, як водичка. ЇЇ доволі багато і маска добре пропитана нею.
Я тримала на обличчі маску приблизно 25 хвилин. За цей час есенція не втигла повністю ввібратися в шкіру, я її додатково розприділяла масажними рухами по обличчі і шиї. Також не багато есенції залишилось в упаковці. Цю есенцію я використовувала на наступкий день у якості додаткового зволоження шкіри обличчя після вмивання.
Маска має приємний цитрусово-фруктовий аромат. Не хімозний. Цей аромат відчувається на протязі всього перебування маски на обличчі.
Лекало маски доволі зручне, середнього розміру.
Моє враження після використання маски
Чуда від маски чекати не варто, адже коштує вона приблизно 20 гривень.
Маска мені сподобалась, від неї я отримала те, що очікувала. Мені потрібно було зволоження шкіри обличчя і релакс після тяжкого робочого дня. Есенція добре зволожує шкіру обличчя та шиї, дає приємні відчуття. Шкіра після неї гладенька і пружна. Шкіра не липка. Маска чудово тримається на обличчі, не сповзає.
Перед застосуванням можна покласти маску до холодильника, щоб зняти набряк.
Обов"язково спробую і інші маски з цієї серії.
Коментарі (0)