M O N D ✨️

Апаратний манікюр в домашніх умовах

Апаратний манікюр в домашніх умовах

В комплект входить: фрезер, верстат, підставка, базовий набір фрез та коротка інструкція з експлуатації. Штекер підходить для європейських розеток. Довжина дроту до півметра.

Особливості:

◘ До 20000 ОБ/хв для максимальної швидкості роботи, підходить для педикюру та манікюру.

◘ Стабільна продуктивність із ручним перемикачем.

◘ Портативний розмір та гладка Вібрація для більш легкої роботи.

◘ Багатофункціональність: шліфування, полірування тощо.

◘ Номінальна напруга (В): змінний струм 110-240 Вт.

◘ Вхідна потужність: 12 Вт

Більшою мірою брала апарат для зняття гель-лакового покриття, а також видалення огрубілої шкіри (замість тривалого обрізного манікюру).

Працювати з машинкою не складно навіть новачкові. Попередньо рекомендую ознайомитися з відео з апаратного манікюру та практикуватися!

У фрезера зручна ручка. Фрези приєднуються простим фіксуванням без додаткового затиску. З кнопок всього 3 регулятори на фрезерній коробці: Кнопка on/off.

На фрезері також є кнопка on/off. Тобто спочатку можна налаштувати всі параметри, а потім уже включати фрезер. При роботі однозначно доведеться регулювати швидкість обертання фрези, залежно від процедури. Це робиться легко і швидко за допомогою того ж регулятора на коробці.

Я не фанат стандартних насадок, але навіть із ними можна отримати непоганий результат. Для зняття гель-лаку та шліфування нігтів рекомендую використовувати керамічні фрези.

Потужність апарату хороша. Міні версії і поряд не стоять. З усіма заявленими функціями справляється добре. Кутикулу видаляє за лічені хвилини (але спочатку треба приловчитися).

Хоч спеціалісти стверджують, що апаратний манікюр корисний, я не довіряю вібраціям. До того ж не впевнена, що завжди роблю правильно (все ж таки я не нейл-майстер). Виходячи з цих побоювань, використовую машинку рідко. Але принцип роботи цього апарату зрозуміти не складно, потрібно лише практикуватися і дотримуватися правил безпеки.

Апаратний манікюр в домашніх умовах
Апаратний манікюр в домашніх умовах
Апаратний манікюр в домашніх умовах