Strange Love

L'Oreal Hyaluron Expert: Буду сварити і любити

L'Oreal Hyaluron Expert: Буду сварити і любити

Не всі засоби з боксу L'Oreal Paris Hyaluron Expert мені сподобалися, проте деякі стали справжнім відкриттям в позитивному значенні цього слова. Отож, починаємо огляд.

Зволожуючий крем для шкіри навколо очей з гіалуроновою кислотою L'Oreal Paris Hyaluron Expert - це чудовий продукт для всіх, хто хоче зволожити та освіжити шкіру навколо очей.

Крем має багату, поживну текстуру, яка легко вбирається та не залишає жирного блиску. Він містить гіалуронову кислоту, яка допомагає утримувати вологу в шкірі, а також кофеїн і аденозин, які допомагають зменшити набряки та темні кола під очима. З ним шкіра навколо очей стала більш зволоженою, розгладженою та сяючою. Зморшки та темні кола також стали менш помітними, хоч і не зникли (зникнуть вони лише після блефаропластики, будьмо реалістами).

Я ставлю цьому крему 5/5. Буду брати в майбутньому

Сироватка з гіалуроновою кислотою і кофеїном для шкіри навколо очей L'Oreal Paris Revitalift Філер [HA] - вразила мене стильним дизайном та цікавим аплікатором. Сироватка має легку, нежирну текстуру, яка, на жаль, створює ефект липкої плівки на шкірі, якщо не перекрити її жирнішою текстурою. Зволожуючий крем для шкіри навколо очей L'Oreal Paris Hyaluron Expert раджу наносити поверх цієї сироватки, так не буде липкості, а ефект від засобів буде примножено.


Як я писала вище, у сироватки цікавий аплікатор з охолоджуючими кульками, який допомагає зменшити набряки та розгладити шкіру навколо очей. Мені здається, що ця сироватка справді добре висвітлює темні кола під очима, шкіра стає більш сяючою.

Я ставлю їй 4/5 за липкий шар при соло-використанні. Проте загалом ефект мені сподобався.

Заповнюючий концентрований гель для всіх типів шкіри обличчя з гіалуроновою кислотою L'Oreal Paris Hyaluron Expert - це легкий гель, який швидко вбирається і не залишає жирного блиску. Він містить гіалуронову кислоту, яка допомагає утримувати вологу в шкірі, а також екстракт алое, який має заспокійливу та протизапальну дію.

Мені здається, що його соло-зволоження замало. Узагалі такі гелі краще наносити на чисте вологе обличчя, а згодом перекривати силіконовими чи жирними текстурами. Саме так досягається оптимальний ефект від гіалуронової кислоти.

Я ставлю цьому гелю 3/5. Це непоганий гель для нормальної та жирної шкіри, але для сухої шкіри він занадто слабкий та обов'язково потребуватиме перекриття більш поживними текстурами.

Тонік L'Oreal Paris Hyaluron Expert має невагому водянисту текстуру, якраз те, що треба на літо. Скажу чесно, була налаштована до нього скептично через сильний аромат. Проте віддушка не викликає у мене жодних алергічних реакцій. Тонік обов'язково перекриваю іншими більш масними текстурами ще до моменту, коли він увібрався.


Я ставлю цьому тоніку 3/5. Це такий базовий засіб без вау-ефекту. Непоганий за свої гроші, особливо для нормальної та жирної шкіри, але для чутливої шкіри я б все ж радила спробувати інший продукт.

Гель для вмивання L'Oreal Paris Hyaluron Expert - це легкий гель, який призначений для всіх типів шкіри.

Я на ретиноїдах, тому догодити мені з очищенням буває важко. Так і сталося: з усіх засобів боксу, він сподобався мені найменше. Гель сушить мою шкіру обличчя, а його віддушка занадто сильна.

Проте гель справді ефективно очищує шкіру. І через те, що я не можу використовувати його на обличчі, почала використовувати в якості гелю для вмивання зони декольте та плечей. І він справляється просто на відмінно з цими ділянками: не сушить, добре очищує та робить шкіру гладкою.


Я ставлю цьому гелю 1/5 в якості вмивашки для обличчя лише за справді ефективне очищення, хоч і ціною зволоженої шкіри. А от в якості гелю для очищення плечей та зони декольте - тверда 5.