Alina Litva

Добірка корейських санскрінів ☀️

Добірка корейських санскрінів ☀️
Добірка корейських санскрінів ☀️

Можливо, вас уже нудить від теми spf і всіх правил нанесення, але зараз це найактуальніша тема з безлічі причин - починаючи від пігментації і закінчуючи меланомою.

Вихідні дані: комбінована шкіра, схильна до жирності в т-зоні. Використовую кислоти цілий рік, залежно від сезону змінюється тільки їхній відсоток.

Не люблю spf з тоном, у них часто рожевий підтон або надто жовтий, і "світлий" не світлий. Пристосуватися і нанести пів чайної ложки spf з тоном у мене не виходить. З останніх випробуваних Jan Marini, він наглухо матовий і було неможливо нанести щось поверх та й стирався огидним чином. Але я все ще мрію про гарний тонований spf, оскільки абсолютно не вмію акуратно нашаровувати.

Ключові інгредієнти:

  • оксид цинку та діоксид титану – захищають від сонця;
  • ніацинамід 2% – освітлює; контролює жирність в Т-зоні;
  • рослинні екстракти (полин, ромашка, зелений чай), а також алантоїн і сквалан – пом'якшують та заспокоюють шкіру.

Мінеральний сонцезахисний крем обіцяє захистити шкіру не тільки від шкідливого впливу ультрафіолетових променів, а й забезпечити зволоження, загоєння, антиоксиданти і багато іншого.

Крем має легку текстуру і консистенцію, що нагадує лосьйон. При повному нанесенні на шкіру практично не залишає білого нальоту. Хвилин через 20 сідає абсолютно матовим фінішем. М'яке видавлювання і вузький кінчик крему ідеально підходять для нанесення на два пальці. Він також швидко поглинається, не займаючи багато часу і я майже не відчуваю запаху.

Мені подобається, який вигляд має матовий фініш, але через кілька годин є відчуття стягнутості біля крил носа і навколо губ. Під час нашарування може скочуватися. Підійде комбі/жирній шкірі, іншим типам краще під spf наносити зволожувач.

Ключові інгредієнти:

  • 5 сучасних сонцезахисних фільтрів – блокують UVB i UVA променті;
  • гіалуронова кислота – зволожує;
  • ніацинамід – освітлює шкіру.

Легкий сонцезахисний крем надійно захищає від сонця та зволожує, має легку текстуру, швидко поглинається, не липне, не залишає білих слідів. Добре підійде для зневодненої та схильної до сухості шкіри.

Крем на основі хімічних фотостабільних фільтрів, у межах міста не потребує оновлень. Дуже легкий, розподіляється рівномірно і не залишає білого нальоту навіть під час нанесення другого шару крему на шкіру. Може служити як повноцінний денний крем, тому що має доглядові властивості. Не виглядає жирним, не обтяжує і не відчувається на шкірі. Максимально природний фініш. Крем не липкий на шкірі, і мені подобається, що він не подразнює очі.

З мінусів - дуже насичений квітковий аромат.

Ключові інгредієнти:

  • 4 види сучасних фотостабільних сонцезахисних фільтрів, які не подразнюють шкіру;
  • 30% екстракт рисових висівок, пробіотики та ніацинамід: освітлюють та зміцнюють захисний бар'єр.

Очікувала легшої текстури, спочатку здався липким. І якщо у вас нормальна або жирна шкіра, то цього spf-засобу буде цілком достатньо без використання спеціального зволожувального крему. Нанесення рекомендованої кількості засобу не викликає проблем, оскільки крем повністю вбирається і не скочується. Він надає шкірі сатиновий фініш. Якщо наносити засіб рясно, то на повне поглинання піде до хвилини, але після цього ніякої липкості, ніякої плівки, тільки пружна і зволожена шкіра.

Дуже жирна шкіра, можливо, вважатиме його занадто зволожувальним, усім іншим ця формула сподобається, а ретельно підібрані фільтри роблять його чудовим варіантом навіть для чутливої шкіри, яка зазвичай реагує на хімічні сонцезахисні засоби.

Ключові інгредієнти:

  • комплекс стовбурових клітин відмінно відновлюють ліпідний шар після пошкодження ультрафіолетовими променями;
  • екстракт кореня шоломниці байкальської забезпечує захист від ультрафіолетових променів. Має антикуперозні та антиалергенні властивості. Посилює регенерацію ліпідного шару, а також вироблення колагену й еластину;
  • екстракт азіатської центелли має антиоксидантну дію та протимікробну властивість, а також прискорює загоєння ранок.

На момент написання допису у мене закінчився крем, але я не можу про нього не згадати. На сьогодні мій фаворит, мій улюбленець серед сонцезахисних засобів! Універсальний крем, одночасно доглядає за обличчям і захищає від сонця. Крім боротьби зі старінням крем зволожує і живить шкіру. У складі багато екстрактів, пробіотики, багато заспокійливих і пом'якшувальних компонентів. Не вибілює, не жирний і не липкий, хоча текстура щільна. Шкіра після нього має здоровий блиск. На нього чудово лягає макіяж.

Підійде віковій, проблемній, зневодненій, комбі та нормальній шкірі. Можна використовувати у постпроцедурний період та під час лікування акне.