Strange Love

Легендарний фіксуючий спрей MAC Prep+Prime Fix+ Spray

Легендарний фіксуючий спрей MAC Prep+Prime Fix+ Spray
Легендарний фіксуючий спрей MAC Prep+Prime Fix+ Spray

Спрей містить комплекс вітамінів та мінералів, які живлять та зволожують шкіру. У його складі кофеїн, екстракти зеленого чаю та ромашки, пантенол, аргінін та антиоксиданти: MAC Prep+Prime Fix+ Spray може позмагатися з багатьма засобами доглядової косметики.

Спрей має легку текстуру та швидко вбирається, не залишаючи липкої плівки. Він підходить для всіх типів шкіри. Беру його маленьку версію в подорожі та літак для зволоження обличчя.

Я використовую спрей-фіксатор MAC Prep+Prime Fix+ Spray останні 9 років і дуже задоволена ним. Він допомагає мені закріпити макіяж, зробити його більш стійким та довговічним. Ось я спробувала розтерти по шкірі свотчі одних і тих же тіней від ABH. Різниця лише в тому, що один із свотчів я закріпила за допомогою MAC Prep+Prime Fix+ Spray. Мені здається, результат очевидний.

До речі , з фіксинг-спреєм краще тримається шиммер, він починає виглядати значно яскравіше.

І стосується це закріплення не лише сухих текстур, а й рідких, як от блиски чи помади. Не вірите? Подивіться результати на свотчах. Ті ж самі блиски та помади без MAC Prep+Prime Fix+ Spray значно легше стягуються зі шкіри від найменшого доторку, в той час, як ті ж самі блиски та помади, але з MAC Prep+Prime Fix+ Spray не розмащуються так легко. Я спеціально докладала ті ж самі зусилля з обох сторін, аби переконатися, що MAC Prep+Prime Fix+ Spray працює.

Також з його допомогою можна вдихнути життя в стару туш чи суху підводку, працює він дещо схоже з тим, як діє Duraline Inglot (він у мене був, але не стала повторювати покупку).

Ось кілька переваг використання спрея-фіксатора MAC Prep+Prime Fix+ Spray:

⚫Закріплює макіяж і робить його більш стійким та довговічним.
⚫Додає шкірі сяйва та свіжості.
⚫Живить та зволожує шкіру.
⚫Захищає шкіру від негативного впливу навколишнього середовища.
⚫Має легку текстуру і швидко вбирається.
⚫Підходить для всіх типів шкіри.

Якщо ви шукаєте ідеальний спрей-фіксатор для макіяжу, то я рекомендую MAC Prep+Prime Fix+ Spray. Він допоможе вам створити ідеальний макіяж протягом усього дня.


До слова, за ці роки користування я перепрошувала різні "смаки" MAC Prep+Prime Fix+ Spray. Лавандовий та класичний - найулюбленіші. Проста версія не містить віддушок, за що їй додатковий плюс.