Тетяна Супронюк

Одноразові шкарпетки для педикюру з емульсією Shelly

Одноразові шкарпетки для педикюру з емульсією Shelly
Одноразові шкарпетки для педикюру з емульсією Shelly

Як заявлено виробником, шкарпетки з емульсією призначені для зміцнення нігтів, зволоження шкіри ніг, пом'якшення кутикули. Ідеально готують нігті для полірування і нанесення покриття. Дозволяють виконувати педикюр швидко, гігієнічно і легко. Одноразові шкарпетки для педикюру Shelly дозволяють зробити класичний або європейський педикюр без використання води і педикюрної ванночки. В результаті, кутикула легко обробляється апельсиновою паличкою, нігті стають білішими і міцнішими, шкіра м'якою і шовковистою.

Комбінований ефект забезпечує формула з кератином, колагеном і екстрактом лотоса.

  • Колаген забезпечує шкірі пружність і еластичність, нігті при цьому стають міцнішими, але пластичними. Це дозволяє нігтям і шкірі краще протистояти механічним пошкодженням.
  • Амінокислоти кератину глибоко живлять пошкоджені ділянки, відновлюють структуру нігтьової пластини і зміцнюють її. Також кератин сприяє оновленню верхніх шарів епідермісу шкіри, зволожує її, відновлює і загоює.
  • Екстракт лотоса забезпечує пом'якшення шкіри рук та ніг і відбілювання нігтів. Він добре живить і зволожує, знімає роздратування, надає шкірі здоровий вигляд.

Спосіб застосування: очистити поверхню нігтів; одягнути шкарпетки і зафіксувати спеціальною наклейкою; помасажувати ступні і зони навколо нігтів; залишити на 10-15 хв .; обережно зрізати край шкарпетки біля пальців; обробити кутикулу, не знімаючи шкарпеток; зняти шкарпетки, видалити залишки емульсії з нігтів і ніг.

Пакування:

Упаковка дуже гарна, всюди є позначки бренду Shelly. У наборі, який отримала я, 10 пар шкарпеток з унікальною поживною емульсією всередині. Картонна коробка досить великого розміру, містить 10 герметичних пакетиків, в яких пара поліетиленових шкарпеток з емульсією для разового використання, та 2 наліпки для фіксування цих шкарпеток на ногах. Упаковка доволі надійна, емульсія не висохне при тривалому зберіганні.

Одноразові шкарпетки для педикюру з емульсією Shelly
Одноразові шкарпетки для педикюру з емульсією Shelly
Одноразові шкарпетки для педикюру з емульсією Shelly
  • Шкарпетки великого розміру, підходять для будь-якого розміру ноги, навіть для чоловіків
  • Емульсії в кожній шкарпетці багато
  • Емульсія пахне приємно, запах косметичний, не хімозний
  • Консистенція емульсії кремова
  • Наліпка-тримач шкарпеток може відклеюватись. Якщо таке станеться, то шкарпетки можуть спадати

Після отримання боксу від Shelly я користувалась цими шкарпетками два рази. Необхідність проводити процедуру педикюру з цими шкарпетками була раз на тиждень.

  • Перше застосування: на відео можна побачити стан мого педикюру "ДО". Є покриття гель-лаком, яке я не знімала. На п"ятках є трохи огрубілої шкіри, є мозолі, але не критично. Фото ніжок "ПІСЛЯ" я не робила, зроблю опис ефекту на словах. Шкарпетки тримала на ногах приблизно 30 хвилин. Чекала, поки емульсія максимально подіє, але вона не вбиралась в шкіру. Тому, все ж зняла носочки і втерла залишки емульсії в шкіру ніг. В самих пакетиках-носочках емульсія ще залишилась. Результат: одразу - я була в захваті. Шкіра ніг була дуже м"якою, ніжною на дотик. Гігієнічний педикюр було зробити дуже легко - апельсиновою паличкою я просто прибрала кутикулу і огрубілу шкіру на пальчиках. Терти теркою п"ятки не було сенсу, бо вони були дуже м"які і ніжні, як сіднички малюка. Кремом ніжки я теж не мазала, бо вони були зволожені і не потребували цього. Покриття гель-лаку під час процедури не пошкодилось. На ранок, після процедури, я була неприємно здивована. Шкіра ніг була сухою, і благала про допомогу! Я намазала ніжки кремом, але з одним разом ситуація не покращилась. Щоб прибрати сухість, довелося мазати ноги кремом по декілька разів на день. Дня через 2, після процедури, ситуація з сухістю покращилась. Шкіра ніг прийшла в норму. Я пов"язувала це з тим, що довше тримала носочки з емульсією на ногах, ніж вказано в інструкції. Вирішила, що наступного разу буду діяти інакше.
  • Друге застосування: моє "ДО" таке ж, як в перший раз, тільки нігті на ногах вже без покриття гель-лаком. Цього разу я, в цілях економії, використовувала 1 шкарпетку і по черзі одягала її на праву, потім на ліву ногу. Тримала на ногах менше часу, приблизно 10 хвилин, як вказано в інструкції. Результат: ситуація повторилась. Одразу - шкіра м"якенька і ніжна, на ранок - знову проблеми з сухістю шкіри ніг. Я знову рятувала шкіру кремом не один день. На рахунок вибілювання нігтьової пластини - то емульсія дійсно відбілює нігті, і цей ефект залишається на довго. Ефект після педикюру з цими шкарпетками (без покриття на нігтях) мені сподобався на багато більше. Я бачу, що пальчики та нігтики залишаються доглянутими вже довгий час. Надалі буду користуватися з задоволенням, не зважаючи на сухість ніг після процедур (буду більше зволожувати їх).

У висновку можу зазначити:

  • Емульсії в одній шкарпетці дуже багато. Я винайшла для себе 2 лайфхаки в цілях економії: 1) застосовувати по одній шкарпетці на одну процедуру; 2) застосовувати дві шкарпетки разом, але залишком емульсії в носочках можна зробити педикюр ще чоловікові.
  • В цих шкарпетках ходити по дому і займатися домашніми справами не вдастся, бо це може бути травматично. Поліетилен слизький, емульсія в шкарпетках додає ще більшого ковзання, а наклейки тримають шкарпетки не надійно і можуть відклеятись.
  • Сама процедура педикюру проходить добре, заявлені виробником функції працюють. Нігті - вибілюються, шкіра ніг, одразу після процедури, - м"яка, ніжна, зволожена, кутикула та огрубіла шкіра - видаляються добре.
  • Сухість шкіри ніг - вважаю побічним ефектом. І через це, купувати шкарпетки точно не буду. Можливо, це реакція тільки моєї шкіри на якийсь компонент емульсії.