Тоніки від Bielenda. Невелика ціна - погана якість?
Чи працюють тоніки від Bielenda?
Тонік є невід'ємною частиною мого щоденного догляду. Раніше в моєму догляді він був один, а тут вже цілих 2.
Ці тоніки я побачила у соціальних мережах, їх ціна та відгуки дуже привабили мене,ну от я і не стрималась.
Якщо чесно, за таку ціну я нічого від них не очікувала.
Зелений тонік я використовую у вечірньому догляді, а синій в ранковому, так як у складі зеленого є кислоти.
Скажімо так, різниця у них є і досить-таки відчутна. Зелений дуже ніжно очищує шкіру, після використання цього тоніку вона стає пружною, зволоженною та дуже приємною на відчуття. Ніякої алергічної реакції у мене не виникло, що не може не радувати. На обличчі потихеньку зникають прищики(так, це звичайно у комплексному догляді але якщо б тонік був поганий ,то вони б вже повилазили).
Синій тонік, самий простий так нічим непримітний. Враження від нього якогось немає, самий звичайний, так, шкіра стає м'якше, зволожена і на цьому все, цей тонік точно підійде людям с дуже чутливою шкірою бо від ну дуже ніжний, для ранкового догляду саме те, як для вечірнього, то у ньому не буде сенсу.
Якщо підвести підсумки:
Зелений тонік
- гарно зволожує;
- містить кислоти;
- шкіра пружна та тонізована;
- приємні відчуття після використання;
- дуже заманливо ціна.
Синій тонік
- найкращий для чутливої шкіри та ранкової рутини;
- гарно зволожує;
- пом'якшує шкіру;
- заманливо ціна.