Тетяна Супронюк

Дезодоруючий засіб для ніг пролонгованої дії з фарнезолом Shelly Podology Care

Дезодоруючий засіб для ніг пролонгованої дії з фарнезолом Shelly Podology Care

Як заявлено виробником, дезодоруючий засіб для ніг, від українського бренду Shelly, запобігає появі неприємного запаху та дарує тривале відчуття свіжості. Формула засобу створена на основі фарнезолу, який усуває неприємний запах, контролює та регулює виробництво секреції. Має виражені дезінфікуючі властивості, ефективно пригнічує і блокує активність бактерій, нормалізує процеси виведення з організму зайвої вологи. Алантоїн пом'якшує і зволожує епідерміс, стимулює регенеративні процеси в клітинах шкіри, в результаті чого вона відновлюється і стає доглянутою. Спрей підходить для щоденного догляду.

  • Об"єм - 100 мл
  • Аромат ніжний, не спиртовий. Дає свіжість.
  • Розпилення економне, за рахунок хорошого дозатору. Дозатор видає оптимальну кількість продукту - 2 пшики на ніжку, і не плюється.
  • Ефект на ногах: відразу відчувається освіжаюча прохолода. Від спирту, у складі засобу на другому місці після води, шкіра ніг може підсушуватися.

Моє враження:

Глобальних проблем з потовиділенням на ногах я не маю, то ж за себорегулюючу дію нічого сказати не можу. Але засіб дуже класно освіжає ніжки в спеку. Має приємний освіжаючий аромат і усуває не приємні запахи від взуття.

Засіб добре наноситься на ніжки і швидко висихає. Відчуття свіжості триває довго.

Дезодоруючий засіб мені сподобався. Дякую Мейкап та Shelly за можливість тестування!