Тетяна Супронюк

Олія для нігтів і кутикули з екстрактом суниці й вітаміном Е Shelly Nail & Cuticle Oil

Олія для нігтів і кутикули з екстрактом суниці й вітаміном Е Shelly Nail & Cuticle Oil

Як заявлено виробником, олія для нігтів і кутикули Shelly Nail & Cuticle Oil розроблена на основі комплексу цінних олій: макадамії, виноградних кісточок, конопляної олії та олії насіння соняшнику. Засіб надає пом'якшувальну і живильну дію та зміцнює нігті. Екстракт суниці, що входить до складу засобу, володіє антибактеріальними властивостями, рятує суху та зневоднену шкіру, живить її вітамінами, насичує вологою і покращує зовнішній вигляд. Вітамін Е перешкоджає появі тріщин та розшаруванню, відновлює пошкоджені і слабкі нігті та прискорює їх ріст.

  • Формат засобу - скляна баночка з дозатором-піпеткою. Стрижень піпетки теж скляний. Виглядає дуже гарно.
  • Олія має легку масляну текстуру. Не залишає жирності та липкості після застосування. Швидко вбирається в шкіру.
  • Аромат приємний ягідний. Цей ягідний аромат залишається на пальчиках ще деякий час після використання олії.
  • Об"єм флакона - 30 мл. Використання олії дуже економне, вистачить на довго.

Моє враження від олії:

Олія призначена для щоденного використання в догляді за кутикулою та нігтями. Вже після кількох використань, я помітила, що кутикула стала охайнішою, не так сильно грубіє. І це при тому, що я нічого більше з кутикулою на пальцях рук не робила, лише наносила олію. Раніше я користувалася тільки дешевими олійками і вони не давали такого ефекту. А тут прямо ВАУ-ефект.

Олія для нігтів і кутикули від українського бренду Shelly значно полегшує догляд за кутикулою та нігтьовою пластиною, підтримуючи її охайний вигляд.

Рекомендую цю олійку і вам!