Vikulyk

Любов з першого використання, буду купляти знову і знову, бо краще важко знайти

Любов з першого використання, буду купляти знову і знову, бо краще важко знайти

Про Bare Escentuals Bare Minerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream SPF30 (Зволожуючий крем- гель з тонуючим ефектом ) не багато хто чув, але він заслуговує на любов у ваших сердечках.

У мене відтінок 03 battercream( доволі жовтуватий на перший погляд, навіть під мій теплий кольоротип, але все ж гарно підлаштовується під тон шкіри)

На фото: зліва "до", праворуч "після"

Любов з першого використання, буду купляти знову і знову, бо краще важко знайти
Любов з першого використання, буду купляти знову і знову, бо краще важко знайти

Вигляд на шкірі

Криюча здатність тут не дуже висока,але він так шикарно блюрить пори і зморшки, я просто в захваті, взагалі в період, коли підсихають прищики, так добре ніхто ще не лягав. З цим кремом я отримую чудовий догляд і красивий тон шкіри, так він не замаскує якісь прям супер значні проблеми, оскільки доволі легкий і зволожуючий, але обличчя набуває неймовірно красивого сяючого покриття, не жирного, як блінчик, а саме здорового, доглянутого і куди рівнішого.

Відчуття на шкірі максимально комфортні, таке враження, що весь час, коли крем на моїй шкірі-вона в надійних руках, адже немає сухості навіть після вмивання.

Стійкість доволі нормальна для такого типу продукту, це звичайно не залізобетонний есте лаудер, а засіб, який дозволяє зберегти здоров‘я і легкість шкіри, тому можна припудрити.

Склад тут доволі цікавий) я не сильно розуміюсь, але при розшифруванні трохи викликав у мене здивування, навіть про консерванти у складі було написано, що вони доволі рідкісні.

Тому пропоную приступити до розбирання найбільш цікавих складників)

Кокосові алкани ( доречі тут похідних кокосової олії дуже багато, не дивлячись на можливу небезпеку у вигляді висипань на проблемній шкірі, у мене все пройшло прекрасно і ніяких нових прищиків не зявилось), скажу, що цей крем навіть натяків ніяких на нові висипання не викликав, мені здається можна лягти з ним спати і нічого не буде, але ви так все ж не робіть!)

Сквален високовартісний складник, який легко засвоюється шкірою, має пом’якшувальні і бактерицидні властивості.

ТРЕГАЛОЗА. Підтримує життєдіяльність клітин при крайньому ступені зневоднення у рослинах та грибах.) У косметиці використовується як пом'якшувач та зволожуючий інгредієнт.

стовбурові клітини Globularia cordifolia😲 (допомагають шкірі побудувати власну систему захисту проти старіння за рахунок ефекту, подібного до ефекту гормезису.) California Herbacea антиоксидант, бере участь у посиленні дії ферментів, які беруть участь у виробленні ліпідів шкіри.

КАПРИЛОВІ ТРИГЛІЦЕРИДИ Мають гарну зволожуючу здатність, запобігаючи трансепідермальної втрати води випаровування води зі шкіри. Усувають неприємне відчуття стягнутості та сухості шкіри. Заповнюють нестачу ліпідів у міжклітинному цементі, насичують шкіру жировими компонентами, мають високу стабільність до окислення, часто використовуються в органічній косметиці.

Salicornia Herbacea Extract. Він також посилює дію ферментів, які беруть участь у виробленні ліпідів у шкірі. має антиоксидантні властивості, утримуючи вологу у шкірі.

Гіалуронат сприяє регенерації клітин і чудово підходить для профілактики зморшок. Схожий за дією з гіалуроновою кислотою, але шкіра поглинає його легше.

В базі фізичні захисні фільтри: оксид заліза та діоксид титану, що дуже мене тішить

Висновок

Він просто ідеальний, я отримала одні плюси, він дав мені більше, ніж можна було чекати: чудовий склад, ідеально рівне покриття і сяючу шкіру, комфорт, але як він веде на проблемних ділянках шкіри, то казка.

І ще вам фото "до і після"))