Ksyposhka

Огляд засобів L'Oreal Paris Hyaluron Expert

Огляд засобів  L'Oreal Paris Hyaluron Expert

Сьогодні хочу поділитися враженнями на засоби з подарункового боксу ,а саме:

гель для вмивання ,тонік та зволожуючий гель.

Вийшло дуже богато тексту ,тож я вирішила розділити і про засоби для очей зроблю окремий допис.

А поки що почнемо з етапу очищення шкіри.

• Аромат приємний ,не дуже різкий .
  • Текстура рідка і дуже добре милиться .Тож я зазвичай не нажимаю до кінця дозатора ,мені вистачає півнатиска щоб була достатня кількість засобу .Бо на повну видавлюється багато ,і потім довго змивати з обличча.
  • Засіб дуже лагідно очищує,після такої піни я чекала що зараз буле стягувати шкіру ,але ні , гель не очіщує до скрипу.
  • Після змивання немає сухості та відчуття стягнення.

‼️Але вже через тиждень в мене з'явились закриті камедони ,тому для моєї шкірі цього очищення недостатьно .

Для тих у кого непроблемна шкіра,засіб може добре підійти.

Мені незвично користуватися тоніком ,бо я впринципі ними не користуюсь ,в мене є тільки один ,від висипань і там така тара що і на тонік не схоже ,а тут прозора пляшечка що я увесь тиждень плутала його з міцеляркою і декілька разів ледве не витерла ним очі 😅

• Тонік рідкий як водичка .
  • Має свіжий аромат такий же самий як і у вмивашки тільки слабкіший .
  • При нанесенні не щіпає обличчя ,навіть у місцях де є подразнення.

По відчуттям дійсно наче просто водою протираєш обличча .

• Після того як він поглинається з’являється ліфтинг ефект ,шкіра наче натягнута ,пори трішки звужуються,непогано зволожує шкіру

Думаю ефект буде ще кращій якщо закинути його в холодильник, і витирати обличчя прохолодним засобом .

Впринципі непоганий засів для літа.

Коли я вперше видавила з дозатора одразу зрозуміла що це одне й те саме що і Garnier Vitamin C Glow Jelly.

Відмінність тільки в ароматі ,від L'Oreal не такий хімозний.

• Текстура густий гель який легко розподіляється по обличчу ,тож краще не нажимати усією силою на помпу ,бо видаветься дуже багато засобу і потім не знаєш куди його намазати ще .
  • Гель не жирний.
  • Поглинається в шкіру досить довго ,та залишає після себе відчуття липкості/вологості на шкірі ,в мене особливо на щоках тримається 10-15 хв .

Хоча на сайті L’Oreal пишуть шо «не залишає липкості» ,ага ..😒

Спочатку пару днів я використовувала гель зранку не закриваючи його кремом .

І в результаті шкіра на протязі дня матова та суха,не стає жирною як млинець .

Після демакіяжу ввечері ,шкіра суха і будь який зволожуючий крем поглинається миттєво в шкіру .

Щоб тримався ефект зволоження треба закривати цей гель як і звичайну гіалуровану сироватку зволожуючим кремом,інакше він навпаки буде тягнути вологу з вашої шкіри.

Також гель непогано почуває себе з тональними засобами ,я натикалась на відгуки що він скочується ,але у себе такого не помітила .

Через тиждень використання я не дуже помітила якихось змін,які обіцяє виробник ,крім того що шкіра стала трішки тьмяною.

Засоби непогані ,але звісно підійдуть не кожному .

Із цієй трійці мені більшь зайшов тонік,він виконує усе що обіцяє виробник.

Концентрований гель враження не однозначні він наче і зволожує але через те що потрібно чекати поки він поглинеться ,не хочется часто ним користуватись .

Гель для вмивання мені не підійшов.

Через тиждень мені здалося що шкіра навпаки стала більш сухою та тьмяною ніж до використання усіх цих засобів ,тож якщо і буду користуватись то окремими продуктами в поєднанні зі своїми