Євгенія 👩

Ще одна космічна сироватка від FarmStay🐌

Ще одна космічна сироватка від FarmStay🐌
Ще одна космічна сироватка від FarmStay🐌
Ще одна космічна сироватка від FarmStay🐌
Ще одна космічна сироватка від FarmStay🐌

Всім привіт ✌️

Мій минулий допис про ампульну сироватку з колагеном та гіалуроновою кислотою від FarmStay став одним з найбільш перегляданих, що дуже мене здивувало) (допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/15169/). Власне, такий інтерес до цього продукту, спонукнув мене написати допис про ще одну сироватку від FarmStay, тільки тепер - це ампульна сироватка з муцином равлика, яка спрямована на зволоження та омолодження шкіри.

Розповідаю докладніше👇

Сироватка представлена у великій банці з міцного пластику. Кришка начебто бляшана, але не меніться в руках - відкручується і банку закриває міцно, не прокручується.

У комплект до сироватки йде невелика, але зручна лопатка для нанесення.

Об'єм: 250 мл. Витрата дуже економічна, ця сироватка у мене з'явилася раніше, ніж попередня і їй практично рік, але навіть половини баночки я не використала за цей час, так це враховуючи щоденне використання.

Як завжди виробник стверджує, що його продукт є супер-натуральний і безпечний). За фактом - лукавить. По-перше, тому що у складі є синтетичні барвники, які можуть бути токсичними для організму, а по-друге — віддушка, яка теж далеко не натуральна. Тому, перед використанням краще потішити продукт на невеликій ділянці шкіри, до того ж сам муцин равлика (який є активним компонентом складу) також може викликати алергічні реакції.

Склад невеликий, але по кожному компоненту проходить не буду, виокремлю найцікавіше).

  • Snail Secretion Filtrate та Sodium Hyaluronate (фільтрат слизу від равликів та гіалуронова кислота) - як на мене, то це активні компоненти цього складу. Вони відповідають за все одразу - зволоження, пом'якшення, омолодження та живлення шкіри). Не треба боятися слова "фільтрат" - це означає, що був використаний слиз равликів, але після спеціальної обробки та фільтрації, відокремивши корисні компоненти слизу, такі як пептиди, гіалуронова кислота та інші поживні речовини, від інших складників або домішок, які можуть бути менш бажаними у косметичних продуктах.
  • Niacinamide (Ніацинамід): без нього вже нікуди). Це вітамін В3, відомий своїми антиоксидантними та заспокійливими властивостями. Гарно вирівнює тон шкіри та зменшує вікові плями.
  • Galactomyces Ferment Filtrate – ферментований екстракт дріжджових грибків. Дуже класний компонент в антивіковому продукті, оскільки він зміцнює, тонізує, освітлює, регенерує, зволожує та в цілому покращує текстуру шкіри. Цікаво, що цей компонент також захищає шкіру від пошкоджень, спричинених вільними радикалами та оксидативним стресом.
  • Adenosine (Аденозин): Може допомагати зменшити зморшки та вікові ознаки, має заспокійливий ефект на шкіру.

Якщо в минулій сироватці було дуже мало анти-ейдж компонентів, то тут їх досить багато, і вони гармонійно доповнені зволожувачами. Основний акцент компонентів складу спрямований саме на антивіковий ефект, власне тому сироватка має і вікові обмеження +30)

  • Сироватка виглядає також космічно, правда замість білих вкраплень тепер жовті). Вона має легку гелеву текстуру середньої щільності. На дотик м'яка, в'язка і злегка липкувата, без маслянистості. Текстура пластична та рухлива, приємна до шкіри. Густо усіяна невеликими жовтими кульками, які миттєво розчиняються на шкірі, не дряпаючи її.
  • Аромат досить насичений, приємний. Він свіжий, косметичний із легкою солодкістю. На шкірі відчувається протягом 1-2 годин, але дискомфорту не викликає.

* Відразу скажу, що для цієї сироватки просто необхідний крем із цієї серії, про який розповім трохи пізніше). Потрібний він не тому що ефект буде яскравішим, а тому що тільки цей крем здатний утихомирити сироватку і прибрати її липкість.

Сироватка добре ковзає та рівномірно розподіляється по шкірі, ніяких неприємних відчуттів не викликає. Ще на момент покупки я знала, що вона залишає липкість (про це говорять більшість відгуків) і це правда. Однак, я була впевнена, що перекрию її будь-яким кремом і липкість пройде, але ні. Який би крем я не використовувала, липкість не йшла, а з деякими продуктами взагалі переростала в жирність.

Я вирішила не здаватися і купила крем із цієї серії, на мій подив, але він повністю усуває наявну липкість. Наношу його через 20-30 хвилин після сироватки, коли вона вже практично ввібралася, але якщо поспішаєте, то можна наносити і раніше).

* Хочу відзначити, що сироватка комфортно лежить на шкірі навіть без крему - не стягує, не сушить, не залишає плівки. Єдина проблема – липкість.

Якщо ж наносити сироватку з кремом, вона взагалі не відчувається на шкірі і її цілком відмінно можна використовувати в якості бази під макіяж.

У мене сироватка не викликала жодних алергічних реакцій, а також не забила пори.

  • Відмінно зволожує, живить та утримує вологу в шкірі.
  • Вирівнює тон, причому не шляхом освітлення, а вирівнює у колір вашої шкіри.
  • Згладжує лущення.
  • Тонізує та освіжає, особливо помітно, якщо наносити вранці.
  • Злегка підтягнула шкіру, зміцнила її і зробила пружнішою.
  • Розгладжує зморшки, АЛЕ ... тут важливо відзначити, що у мене вони ледь помітні і перший ефект я побачила через 1,5 місяці щоденного використання. Також хочу зазначити, що антивіковий ефект є, але до ліфтингу йому дуже далеко
  • Зовсім трохи підтягує овал обличчя та шиї.
  • Заспокоює шкіру та висипання, знімає почервоніння. Більше того, вже після тижня постійного використання, висипання скоротилися відсотків на 80.
  • Сироватка чудово маскує синці під очима. Цей ефект я виявила випадково і була приємно здивована, що під очима вона працює краще, ніж патчі та всі креми, які у мене є)
  • Можна використовувати як базу під макіяж, а також як основу під альгінатну маску)

Ця ампульна сироватка робоча, але 100% не підійде зрілій шкірі 45+, занадто слабким буде антивіковий ефект. Для боротьби з першими ознаками старіння підійде ідеально, всі обіцяні функції виконує.

Якщо порівнювати минулу сироватку з колагеном і цю з муцином равлика, то ця мені подобається набагато більше, вона дає більш виражений ефект).

Дякую за увагу💕