5 ароматних баттерів від Tree Hut 🍦
Або як втриматись і не з’їсти 😁
Взагалі в мене було велике бажання запихнути палець в банку ,як в крем 😂
Правда аромати не такі солодкі як у скрабів ,але ця текстура ..
Усі дуже легкі ,не нав’язливі ,більше нагадують парфуми .
При нанесенні швидко поглинаються і взагалі не залишають після себе відчуття липкості .
Текстура така ,наче при втиранні баттер тає і стає водою
Якщо честно я до цього бартерами не користувалась ,і не знаю так повинно бути чи ні ,але мені така текстура сподобалась ,бо я раніше думала що це одне і те саме що і крем для тіла ,але ні ,батер більш легкий .
Це як раз для таких як я ,які не люблять наносити крем для тіла після душу,бо все одно залишається така неприємна вологість і треба чекати поки він повністю поглинеться в шкіру, а ось з цим барттером такого нема ,шкіра зволожена але не треба чекати .І це прям круто .
До цього я думала придбати скраб але взяла собі баттер ,шкода що ароматів не так багато як у скрабів .
Але теж є з чого обрати .
Також зверніть увагу що вони відрізняються не тільки ароматами ,а й складом .
А тепер найскладніше ,описати аромати 😅
Moroccan Rose🌹
Марокканская Роза
Дуже приемний,теплий квітковий аромат .
Відчуваються нотки амбри і чайної троянди.
Глибокий ,дорогий ,благородний аромат.
Не душить,але його б я використовувала у більш прохолодний сезон,коли хочеться тепла та затишку.
Цей аромат більш за усі схожий саме на парфуми і аромат більш виражений ніж у інших тому і на тілі тримається досить довго .
Активні інгредієнти:
- Олія ши – зволожує, живить,пом'якшує суху шкіру.
- Олія шипшини - багата на вітаміни і жирні кислоти, зменшує сухість, лущення і гіперпігментацію. Зволожує, допомагає помітно покращити текстуру шкіри та надати їй сяйва.
- Марокканська арганова олія - допомагає покращити еластичність шкіри, збалансувати та зволожити суху шкіру завдяки ліпідам, жирним кислотам та вітаміну Е.
Watermelon🍉
Це аромат кавунної жуйки але не приторний ,не такий солодкий.
Свіжий ,з кислинкою лимонної цедри ,досить приємний ,не нав’язливий .
Але у скраба більш приємний ,у баттера він різкіший в плані хімозності,відчувається що це не натуральний аромат ,от він як раз типу як у Garnier серія засобів «Соковитий кавун»,тільки не так душить.
По запаху мені більше скраб зайшов .
Активні інгредієнти:
- Олія ши – глибоко зволожує, живить та пом'якшує суху шкіру, допомагаючи підвищити її еластичність.
- Екстракт кавуна - багатий на вітаміни та антиоксиданти, які допомагають захистити пошкоджену шкіру та запобігти старінню. Насичує шкіру вологою, тонізує, надає їй здорового вигляду та сяйва.
- Веганський колаген - сприяє природному виробленню колагену, покращує пружність та еластичність шкіри, робить її гладкою та молодою.
- Ніацинамід – оновлює та відновлює поверхню шкіри, захищає від зневоднення, стимулює природне вироблення колагену, робить шкіру наповненою та здоровою.
Tropic Glow ✨
Тропічне сяйво .
Дуже приємний літній аромат .
Він наче фруктовий ,тропічний але і ванільний водночас .Також відчуваються нотки сандалового дерева ,амбри .
Легкий ,не вимушений .
Свіжий та солодкий наче фрукт .
Цей топ ,рука так і тягнеться завжди до банки щоб відкрити та понюхати
Активні інгредієнти:
Олія ши – глибоко зволожує, живить та пом'якшує суху шкіру, допомагаючи підвищити її еластичність.
Олія купуасу - допомагає запобігти сухості шкіри та відновлює відчуття пружності та еластичності.
Екстракт гуарани – сприяє виробленню колагену, знижує запальні процеси, покращує загальний стан шкіри та бореться з целюлітом. Прекрасно тонізує та посилює місцевий обмін речовин у тканинах.
Coco Colada
Цей не поступається аромату скрабу 🔥
Аромат кокосового молока ,але якщо в скрабі дуже відчувався ананас ,то тут більше пахне як лайм,присутня кислинка і нотка трав’яної свіжості .
Активні інгредієнти:
- Кокосова олія – живить, пом'якшує та зволожує шкіру, тонізує та прискорює регенерацію клітин. Вирівнює колір шкіри, сприяє покращенню пружності, еластичності та гладкості епідермісу. Попереджає процеси старіння.
- Екстракт ананасу - багатий на вітамін С, який допомагає освітлити і вирівняти тон шкіри. Робить шкіру більш еластичною та гладкою, зволожує, омолоджує та знімає запалення.
- Олія ши – глибоко зволожує, живить та пом'якшує суху шкіру, допомагаючи підвищити її еластичність
Vitamin C🍊
Честно кажучі я очікувала аромат апельсинчика 😅
А виявилось що це просто аромат вітаміну С,хто тащіться від аромату таблеток то це вам .
Кислий.
Якщо інші ,крім кавуна ,мають більш парфумні аромати ,то тут в кінці відчувається запах звичайного твердого мила .
Але в цілому це аромат аскорбінової кислоти .І доволі яскравий аромат .
Не знаю який він буде на тілі ,але я якось очікувала іншого.
Активні інгредієнти:
- Вітамін С – є потужним антиоксидантом, який допомагає зробити шкіру більш яскравою, пружною та рівною. Освітлює шкіру, вирівнює її тон, сприяє дипігментації. Зменшує запальні процеси.
- Молочна кислота - альфа-гідроксикислота (AHA), яка допомагає розкрити свіжіший вигляд, тон і текстуру шкіри. Глибоко очищає пори, утримує вологу у клітинах, підвищує пружність шкіри.
- Олія ши – глибоко зволожує, живить та пом'якшує суху шкіру, допомагаючи підвищити її еластичність.
Висновок:
Для себе я обрала Tropic Glow, бо цей ар омат з таких що довго не набрида ,дуже ніжний і точно сподобаєтьс багатьом. Moroccan Rose і Coco Colada теж мої фаворити ,а ось Vitamin С і Watermelon на любителя
Коментарі (0)