Kizza

L'Oreal Гілаурон Експерт

L'Oreal Гілаурон Експерт

Я була надзвичайно рада, що стала власницею даного боксу. Дякую команді Makeup та нашим експертам-суддям за те, що обрали мене - це надзвичайно приємно🥰🥰🥰 І я з усією серйозністю підійшла до тестування.

Упаковка боксу - просто неймовірна. Стидьна сумочка-косметичка на зав'язках, якою я піввечора не могла натішитися💜

Там дбайливо заховані продукти для догляду за обличчям.

І зараз я їх буду перераховувати в порядку використання 🙃

L'Oreal Гілаурон Експерт
L'Oreal Гілаурон Експерт

Отже, це доволі густоватий гель, що має для мого макіяжу (а ви бачили мій щоденний мейк) слабкуваті демакіяжні властивості. Але від міцелярки чи спец засобів очищує він непогано. Але не до "скрипу". Пахне приємно спирту в складі немає - вітання Гарнь'єр і їх лінійці з вітаміном С. Я комбінувала його з міцеляркою, або Ліпікар умивалкою, що є моїм демакіяжний засобом.

Також користувалась ним мама, що помітила приємні відчуття після нього (параметри маминої шкіри: 45+, нормальна). Зазначила про приємний аромат і порадила, щоб отримати сильніше очищення - можна поєднувати з щіткою для обличчя, або спонжами і мохнатками. Я додаю ті штуки які в мене є і якими я допомагала гелю поліпшити очищуючі властивості.

Як гелю для вмивання ставлю йому тверду 7 /10 і гортаємось далі.

Тонік, як тонік (сало,як сало). Розхід невеликий, аромат до речі і в геля для вмивання і в тоніка однаковий - кислувато-квітковий. Не робить Сахару, некомедогенний. Обличчя трошки пощипує, але це швидко проходить. Добре підчищає за своїм більш густим собратом. Мені сподобався, мама в захваті.

За це щедро одсипаю 8/10

О, почались засоби в коробочках. З плюсів - на коробочках написані цікаві відомості в якому порядку можна користувати засоби з лінійки, то ж можна не переживати, що загубишся в різноманітті засобів.

З гелем вийшла оказія. Я прям дуже злюсь, коли в доглядову косметику додають спирт. І будь-ласка не треба зараз мені в коментарях писати: Kizza, ти не шариш - є хороші спирти, алкоголь не завжди погано, він там допомагає доставити всілякі корисності в глиб шкіри. Я відповідаю, якщо пишется Alcohol, Alcohol Denat це є етиловим спиртом, який є дуже агресивним компонентом. І якщо він в кінці списку інгредієнтів - то він виконує функцію кур'єра і мені він не заважає, але якщо він на початку списку, то всьо... Так сталось, що в мене на денатурат набута алергія, завдяки історії з тональним. Все ніяк її не розкажу, хоча вона вже давно написана. Як наслідок - вітання підшкірники через 4 дні і відміна даного засобу. Докупи скажу, що макіяж поверх даного гелю лягає п'ятнами, навіть ті засоби, яким я довіряю вже не перший рік. Короче 1/10 просто за чудове і зручне пакування. Мамі його не віддам і користуватись їй не давала. Трохи заспокоюємось і продовжуємо писати далі.

Дівчатка вже казали, що цей гель надзвичайно інстаграмний і фотогенічний. Я цілком і повністю приєднуюсь до їх похвал. Коробочка розказує нам який він чудовий і як роликом можна робити масажі. Ролик складає собою три кульки, що крутяться з перемінним успіхом але їм необов'язково це робити, бо рель наноситься просто чудово. Я одразу знала, що буду тримати його в холодильнику для покращення ефекту дренажу і проти набряків і темних кіл. Але мені попалась трохи бракована упаковка, бо стик кришки і різьблення було залите якоюсь липкою субстанцією, яка була схожа на клей. По ефективності - набряки підзнімує, стимулює робити невеличкий самомасаж, що позитивно впливає на дренаж шкіри навколо очей і трохи освітлює синці під очима. На фото піймати не вдалось, але вживу воно видно. Ставлю 9/10 за помітний ефект і приємну ранкову рутину. Після нанесення - я пучками пальчиків трохи "підвбиваю" його в шкіру.

Невже фінішна пряма? Так, бо наступний уґв нас крок з кремом для шкіри навколо очей. Маленький приємний тюбик з тоненьким дозатором, що подає у цей світ білий крем з крихітними перламутровими світловідбиваючими частинками. Крем середньої жирності дива не робить, але доглядає за шкірою навколо очей. Мама в захваті, я ефекту не відчула, бо не маю проблем з тургором чи втомою навколо очей. За задоволену мармизку мами ставлю 9/10 і переходжу до висновків.

Докупивши два крема з цієї лінійки - дані засоби, окрім провального для мене гелю були швидко вилучені мамою, для особистого користування 🤣 Як на мене - це ідеальна реклама для догляду . Що ж до моїх вражень - сухості чи якихось інших спецефектів я не побачила, мені все сподобалось то ж цю лінійку я щиро рекомендую, як за їх дієвість так і за чудовий естетичний вигляд.