Про сироватку та її несподіваний вплив
Про бренд чула багато позитивного та спробувавши продукцію, можу розділити ці відгуки.
Оформлення: картонна коробка без слюди. Коробка всюди має інформацію про продукт, також є окрема інструкція. Зовнішній вигляд мені подобається: просто і зі смаком, нічого зайвого.
○ Зроблено в: Канада
○ Об'єм: 30ml
○ Опис: The Ordinary Lactic Acid 5% + HA 2% - — сироватка на основі молочної кислоти та тасманійського перцю. 5%-ий концентрат кислоти — ніжний ексфоліант, який м'яко усуває ороговілі клітини епідермісу та глибокі забруднення. Екстракт тасманійського перцю забезпечує протизапальну та антибактеріальну дію, дає змогу уникнути появи запалень і подразнень після процедури пілінгу. Сироватка чудово очищає шкіру, сприяє звужуванню пор, надає шкірі гладкість і сяйво.
○ Спосіб використання: використовуйте один раз на день, ідеально ввечері. Засіб може бути розбавлений іншими легкими сироватками або водою до того часу, поки шкіра не звикне. Використовуйте сонцезахисний крем і обмежуйте вплив сонця при використанні вдень.
Сироватка має піпетку для нанесення. Рідина каламутного кольору без аромату. Для використання потрібна невелика кількість. Об'єму буде достатньо на 2-3 місяця застосування.
Наношу щодня: ввечері, у проміжку між очищенням шкіри та зволоженням. Іноді комбіную із сироваткою з вітаміном С. Для перших нанесень розводила водою. Шкіра швидко звикла до кислот та роздратування немає. Вбирається добре.
Я помітила низку позитивних моментів:
1. Менше висипань
2. Немає лущення
3. Розгладжується шкіра
- Останній пункт максимально здивував. Мімічні зморшки стали набагато меншими.
Мені сподобалася. Добре поєднується з іншими засобами (не тільки Ordinarу). Підійшла до чутливої шкіри. Якщо шукайте кислотний догляд без агресивного впливу, варто спробувати.
______
Сироватка-пілінг для обличчя з молочною кислотою
The Ordinary Lactic Acid 5% + HA 2%
Коментарі (0)