Євгенія 👩

Знову про равлика від FarmStay 🐌

Знову про равлика від FarmStay 🐌
Знову про равлика від FarmStay 🐌
Знову про равлика від FarmStay 🐌
Знову про равлика від FarmStay 🐌

Всім привіт ✌️

У минулому своєму дописі про сироватку з муцином равлика я розповіла, що її потрібно використовувати в парі з кремом. Сьогодні свій допис хочу присвятити цьому самому крему - FarmStay Snail Mucus Moisture Cream👇.

Все в кращих південнокорейських традиціях: крем представлений у картонній коробочці, на боковушках якої повно ієрогліфів😅.

Усередині коробки важкувата баночка з матового скла з подвійним дном, дуже приємна на дотик. Кришка відкручується, баночку закриває міцно, не прокручується. Також передбачено додатковий захист у вигляді пластикової мембрани.

Об'єм: 50 мл. Витрата дуже економічна.

Безперечно можу сказати, що склад цього крему не оцінять справжні цінителі натуральної косметики - тому що в складі є аж цілих 2 види силіконів).

Я себе до таких людей не відношу, для мене силікони - це ок, вкотре повторюсь, що при правильному, глибокому очищенні шкіри вони абсолютно безпечні, тому що не накопичуються).

З позитивного у складі можна виділити:

  • Snail Secretion Filtrate (фільтрат виділення слизу равлика) - він же активний компонент складу. Спияє відновленню та регенерації шкіри, поліпшує текстуру та підвущує еластичність.
  • Sodium Hyaluronate - (натрієва сіль гіалуронової кислоти) - є потужним зволожувачем, який притягає та утримує вологу у шкірі, забезпечуючи глибоке зволоження.
  • Camellia Sinensis Callus Culture Extract -(екстракт чайної рослини) - сприяє захисту шкіри від шкідливого впливу навколишнього середовища.
  • Hydrolyzed Collagen (гідролізований колаген) - колаген є основним білком, який підтримує структуру шкіри. Може допомогти збільшити еластичність та міцність шкіри.
  • Aloe Barbadensis Leaf Extract (екстракт листя алое вера) - має заспокійливі та зволожувальні властивості, що допомагають зменшити подразнення та покращити загальний стан шкіри.
  • Allantoin (алантоїн) - цей компонент допомагає заспокоїти шкіру та прискорити процеси загоєння.
  • Betaine (Бетаїн) - зволожуючий компонент, який допомагає підтримувати баланс вологи в шкірі.
  • Panthenol (пантенол. Іноді називають "про-вітаміном B5") - цей інгредієнт допомогає поліпшити зволоження шкіри та сприяє її загоєнню.

Крем білий, щільний, але досить легкий, нагадує вершкове масло. На дотик м'який, пластичний, злегка жирнуватий і з ноткою маслянистості (у складі присутні олії). Крем, як я вже казала вище, суперсиліконовий. Звичайно, це не могло не вплинути на його текстуру. Він не схожий на равликові креми, такі в'язкі, "сопливі" - він більш твердий і дуже гарно тримає свою форму.

Аромат крему яскраво-виражений, трав'янистий із насиченою нотою свіжості. Мені подобається, на шкірі він довго не затримується, тому не викликає ніякого дискомфорту.

Я жодного разу не використовувала цей крем соло, завжди в парі із сироваткою, можливо тому мені вдалося уникнути жирності та липкості про яку кричать відгуки).

Крем наношу на шкіру через 30 хвилин після нанесення сироватки, використовую зовсім маленьку горошинку. Він м'яко ковзає по шкірі, немов тане на ній. Досить швидко вбирається, не залишаючи відчуття липкості та маслянистості. Крім того, він забирає липкість, яку давала сироватка.

* Єдине, що хочу відзначити - крем буде важкуватий для спекотної пори року, все-таки провокуватиме активну роботу сальних залоз, особливо на комбінованій шкірі.

Проте, він стане чудовим варіантом на холодний період, коли шкіра потребує максимального зволоження).

  • Дуже добре зволожує і живить шкіру, згладив лущення.
  • Пом'якшує, робить шкіру гладкішою і шовковистою на дотик.
  • У поєднанні із сироваткою – крем дає абсолютно матовий фініш і шкіра з ним виглядає як соковитий нектарин).
  • Вирівнює тон та освіжає.
  • Надає шкірі еластичність і злегка підтягує її, але, звичайно, це не можна назвати якимось супер-ліфтинговим ефектом.
  • Не викликав жодних алергічних реакцій.
  • Економічна витрата.

З негативного можу відзначити:

  • Крем однозначно не підійде віковій шкірі 45+, тому що не даватиме належного антивікового ефекту, про який говорить виробник.
  • Крем має сезонність і зовсім не підходить для використання у спеку.
  • Іноді конфліктує із декоративною косметикою, скочується під щільним тоном. З легкими текстурами потоваришував чудово.

Взаголі-то, крем дає дуже посередній ефект, але для мене він відмінний саме в парі із сироваткою із цієї серії. Не знаю, як це працює, але тільки цей крем здатний нейтралізувати липкість сироватки).

Тому рекомендувати буду тільки в парі. Якщо купувати соло, то тільки на зиму та без сильних від нього очікувань).

Дякую за увагу💕