Ya Yana

Man's world: огляд на його догляд

Man's world: огляд на його догляд

У мого хлопця є борода. Зазвичай вона пишніша й дещо довша, але літня спека не лишила вибору, тому зараз маємо таку картину. Догляд ніхто не відміняв, тому давайте розглядати детальніше.

Phytorelax Laboratories Men's Grooming 2 in 1 Cleanser Beard-Face

Це гель для вмивання для обличчя та бороди, який має такий крутий аромат! По секрету, інколи використовую його як гель для душу, просто щоб якийсь час відчувати цей запах на собі. Так, це не «скажена гуарана», не «вбивчий цитрус» і навіть не «сила морської хвилі». Скажу одразу, описувати аромати не моя сильна сторона. Можу сказати, що він має легкі відтінки спецій, трошки медовий, але при цьому не важкий і не душить. На хлопці він звучить досить делікатно, парфуми не перекрикує і тримається увесь день.

Консистенція. Прозорий легкий гель, який стає пінкою при контакті з водою.

Відчуття. Шкіра чиста та гладенька, ніякого відчуття стягнення чи жирності. Бороду теж підтримує чистенькою.

Економний? Дуже! Декілька краплиночок і густа піна гарантована.

Результат. Шкіра стає гладенькою, комедонів гель не провокує. Бороду робить більш слухняною та м’якою.

Phytorelax Laboratories Men's Grooming Multiuse Spray Beard-Hair

Продукт підійде не лише для бороди, а й для волосся. Мій хлопак влітку ходить з дуже короткою стрижкою, але інколи відрощує волосся. Воно в нього дещо в’ється (що було великим сюрпризом для мене, бо він довгий час ходив з коротким), а спрей робить пасма слухнянішими.

Аромат тут ідентичний, але звучить яскравіше.

Відчуття. Не склеює пасма, спрощує розчісування, дарує свіжість і усуває сухість. Або, як каже хлопець «ну прикольно так, свіженько».

Розпилювач крутий, робить таку салонну хмаринку засобу.

Ці два засоби є у наборі. Так вони у нас і опинилися, на одне із свят. Чудова двійка, яка може стати вдалим подарунком для чоловіка з бородою. Що радує особисто мене, так це стильні баночки, вони гарненько стоять у ванній і не бісять. 😂

Це бальзам для бороди з купою олійок у складі. Крута штука для живлення. Бороду важко перетворити на шовк, але вона робить щось подібне.

Консистенція досить приємна. У баночці це твердий бальзам, який від тепла рук стає ніжною олійкою і легко розподіляється.

Аромат легенький, майже не відчутний після нанесення. Чутно цитрусові та деревні нотки.

Відчуття. Він робить бороду більш м’якою та дбає про шкіру під нею, яка часто може страждати від сухості та лущення. Продукт добре впорається із цією проблемою.

Такий коротенький гайд по чоловічому догляду вийшов. Сподіваюсь, що була корисною. Усім вдалого вечора❤️