M O N D ✨️

Вітамін С для сяйва та здоров'я шкіри обличчя

◘ Особливість сироватки полягає в тому, що вона містить максимально можливу концентрацію вітаміну С – до 30%.

◘ Засіб рекомендований для щоденного використання. Ретельно відібрані компоненти у збалансованому поєднанні гарантують:

- поліпшення кольору обличчя,

- регенерацію шкіри,

- зниження гіперпігментації ,

- підвищення еластичності,

- захист від вільних радикалів,

- гальмування процесів старіння,

- зміцнення кровоносних судин.

◘ Дія: Регулярне використання сироватки робить шкіру гладкою, еластичною, зволоженою та молодою.

◘ Рекомендації щодо застосування:

Нанести увечері на попередньо очищену шкіру. Декілька крапель препарату рівномірно розподілити на шкірі.

Баночка в 20 мл виготовлена зі скла. Витягається засіб за допомогою піпетки. Текстура трохи липка. Має приємний аромат.

У мене чутлива шкіра. Сироватка з вітаміном C виявилася м'якою і не викликала ніяких подразнень чи почервоніння.

Сироватка майже на днi. Зволоження і сяючий вигляд шкіри отримала за час використання. Поліпшення кольору облича та підвищення еластичності шкіри не помітила.

Текстура сироватки легка та швидко вбирається. Непогано працює у поєднанні з іншими доглядовими продуктами. Проте більше сподобалося не комбінувати. Якщо наносити з іншою сироваткою з'являється почуття зайвого зволоження.

Ця сиворотка не стала улюбленною , хоча спробувати її варто. Добре живить шкіру обличчя і зону декольте.

________

DermoFuture Відновлююча сироватка з вітаміном С