Вітамін С для сяйва та здоров'я шкіри обличчя
Ця сироватка стала одним із засобів моєї доглядової рутини. Покупка була спонтанною: просто натрапила на цю сироватку саме тоді, коли шукала вітамін С для шкіри.
◘ Особливість сироватки полягає в тому, що вона містить максимально можливу концентрацію вітаміну С – до 30%.
◘ Засіб рекомендований для щоденного використання. Ретельно відібрані компоненти у збалансованому поєднанні гарантують:
- поліпшення кольору обличчя,
- регенерацію шкіри,
- зниження гіперпігментації ,
- підвищення еластичності,
- захист від вільних радикалів,
- гальмування процесів старіння,
- зміцнення кровоносних судин.
◘ Дія: Регулярне використання сироватки робить шкіру гладкою, еластичною, зволоженою та молодою.
◘ Рекомендації щодо застосування:
Нанести увечері на попередньо очищену шкіру. Декілька крапель препарату рівномірно розподілити на шкірі.
Баночка в 20 мл виготовлена зі скла. Витягається засіб за допомогою піпетки. Текстура трохи липка. Має приємний аромат.
У мене чутлива шкіра. Сироватка з вітаміном C виявилася м'якою і не викликала ніяких подразнень чи почервоніння.
Сироватка майже на днi. Зволоження і сяючий вигляд шкіри отримала за час використання. Поліпшення кольору облича та підвищення еластичності шкіри не помітила.
Текстура сироватки легка та швидко вбирається. Непогано працює у поєднанні з іншими доглядовими продуктами. Проте більше сподобалося не комбінувати. Якщо наносити з іншою сироваткою з'являється почуття зайвого зволоження.
Ця сиворотка не стала улюбленною , хоча спробувати її варто. Добре живить шкіру обличчя і зону декольте.
________
DermoFuture Відновлююча сироватка з вітаміном С
Коментарі (0)