Порожні і не дуже баночки, що покидають мій дім
Вирішила вже закінчити з прибиранням і повернутись до оглядів декоративки🥰 Вчора ми прибрались в ящику з декоративкою, а сьогодні будемо викидати порожні та не дуже банки.
Спробую розділити на категорії і написати моє коротке враження від кожного засобу
Шампуні
Два шампуні мої, а два малятка.
Babe - шампунь проти випадіння волосся. Мені сподобався, користувала його в комбо з сироваткою для шкіри голови і скоро напишу про них відгук. Норм, мені сподобався.
Vichy - про нього я вже писала. При трихологічних проблемах саме те. Мені сподобався.
Uriage - ефект класний, а аромат не дуже (хоча це смаковщина). Більше брати не буду, бо цінник такий вагомий і є бюджетніші альтернативи. Докладно писала про нього туть:
Bubchen - класний шампунь, дуже приємний аромат. Люблю як закінчиться Hipp куплю ще
Засоби для волосся
Vichy - брала,як напарника до шампуню Dercos. Не сподобалось.
Joico - олійку для пофарбованого волосся. В мене була вся лінійка K-PAK мені вона подобається і після пофарбування місяці 2-3 користуюсь саме нею. Раніше любила Inebrya для фарбованого, але якось вона почала мені робити "сальні" бурулі і довелось перейти на більш дорожчу Joico.
Інше по ванній
Bubchen - Має приємний аромат тому як закінчиться велика пачка з дозатором і ламантином повторю покупку.
Old Spice - люблю, користуюсь міняти не хочу. Докладно писала туть:
Garnier - товар з боксу, мені не підійшов, бо має спирт в складі, але ним я пречудовенько мила пензлі. Економний, добре очищає - я в захваті, пензлі ніби теж не жаліються.
La Roche-Posay - ті, хто мене читає знають, як я обожнюю лінійку Lipikar, і цей засіб. Для мене це і умивалка, і демакіяж, і для заспокоєння шкіри і малятко помити, якщ о її засоби закінчились, або загострився пелюшковий дерматит. Короче - люблю і рекомендую.
Міцелярна вода
Garnier - з боксу, єдиний засіб, який мені підійшов і який я щиро хвалила. Норм міцелярна вода: добре очищує і знімає макіяж. Я її обов'язково змиваю умивалкою і в мене все добре. Якщо не буде альтернатив - буду купляти.
Skinbar - це моя 2 баночка, що закінчилась, але одну я викинула лишивши тільки цю. Маю ще кілька штук в запасі - мені вона подобається користуюсь з задоволенням.
Догляд, що не підійшов
Тут всім відомі проспиртовані доглядові засоби, які я і ворогу не побажаю. По зрозумілим причинам рука до них не тягнеться, а подарувати комусь - не підіймається. На ноги і руки мазать не хочу, бо мені страшно що і там обсипе тому жити їм вдома в мене лишилось кілька годин.
Догляд в мініатюрах
Мало не забула про цю малечу.
Сироватка - норм, але я її ефект не відчула, бо в мене немає проблем з якими бореться даний продукт.
Крем - просто бомба. Дуже сподобався, легкий, зволожує, свіжо пахне. Прищів не викликав і макіяж на нього добре лягає. Короче я оцінила і як треба буде крем - візьму його.
Декоративна косметика - підводки
Maybelline баночка - фу, мені не сподобалося, + пекло повіки і сльозились очі. Потім підзвикла до неї, але більше не куплю.
Lamel - мені сподобались, маю всю їх лінійку підводок Meduza, порилась в запасах і на превеликий жаль не знайшла бекап блакитного кольору😢. Треба буде купити.
Maybelline HyperEasy - сподобалась, дуже хотіла спробувати її сестричок, але бокс я не виграла, тому дочекаюсь акцій на них і повторю покупку.
Декоративна косметика - помади
L'Oreal та Tony Moly я думаю зараз велика проблема купити тому про них коротко. Колись п одобались, а потім я дізналася, що є комфортніші та більш юзер-френдлі текстури.
Nyx - продукт дуже класний, а от аплікатор максимально жахливий і негігієнічний. Тільки купляти не буду, хіба що хтось подарує😅🤣
Декоративна косметика - Для брів
L'Oreal - його зняли з виробництва, нажаль його не купити. Але я регулярно купляла саме цей олівчик.
Eveline - два закінчились, ще один ще міліметрів 5 є, маю ще кілька бекапів в різних кольорах.
Maybelline - туш для брів перевипустили. Якість не змінилась.
Розчарування 3000
Тінюшка від Revlon засохла буквально за місяць. Брала як базу під тіні. Розчарувалась і викидаю.
Те що вже не купити
Мільтихромна підводка від Lamel. Була норм, і класно переливалась. Та туш від Lamel в колабі з блогером, яку я надзвичайно любила (і туш і блогера)
Ніби це все що назбиралось. Тепер ящичок обнуляється і розпочинаю збір порожніх банок знову🥰😉
Коментарі (0)